O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zeneeeee
pa stvarno se nadam da ste shvatile da se salim...
mislim sa zenama nikad nisi nacisto
144.gif

bas lepo cvece............:)
e jaco, ukljucena sam, izlazim, zezam se, al nije to to........ mada kako ja kao veciti optimista volim da kazem - posle kise uvek dolazi duga....... znam ja da ce sve biti dobro, al nekad mi je lakse kad se izjadam, jos ako me neko kao ti tako pametno posavetuje, bude mi bolje...... hvala ti zaista... :wink:

Pa i nisi. Stariji sam od tebe celih 7 godina. Sta onda da kazem za sebe...
A ideja o zavirivanju u tvoju glavu...
hmmmm....
Jako zanimljivo.
Ajde malko da se uozbiljim. Nisam odavno.
Svidja mi se tvoj nacin razmisljanja. Nazalost, znam sta znaci preziveti mnogo mnogo mnogo mnogo ruznih stvari, dovoljno da pocnes zaboravljati one lepe koje su ti se desile. Prosao sam kroz to. Da, i dalje se drzim i dalje uzivam u zivotu. U svakom danu koji mi Bog dao i pokusavam sada u svemu naci nesto lepo.
A ovde se zezam. Naravno, ne samo ovde. Maximalno. Tako je sve lepse i lakse....

Eto malo ozbiljnosti posle smeha.Svako od nas ima svoje muke i svakom se one cine da su najvece.Ja imam moto da sve sto me ne ubije to me samo ojaca.Moj zivot se sastoji od tri lepe stvari i ostalo je sranje ali i te tri stvari su najlepse i najace da me nose dovoljno za sve ono ruzno.

Dobro bre Zexy sta je tu blago koj klinac samo je sve u glavi.Ako kazem da to mogu onda mogu i tacka.Micka nekad je pametno uciti se na tudjim greskama ali mi smo na zalost malo blesava nacija i dokle god ne tresnemo na zadnjicu mi ne mozemo da se opametimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back