O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kiša, kiša, kiša,......mLogo je lepše slusati je iz kreveta....

San%20Francisco%20Rain.jpg

prava pravcata jesen strasno i tako me ubije ovo vreme da to nije normalno, tacno da mozete da razumete sto su nemci streljali ljude pa vidi kako je napolju odma padas u bedak

Како те није срамота да тако причаш!!
Божија је правда да на данашњи дан пада киша,и небо је се сажалило на данашњи дан а ти ћеш ту да ми оправдаваш швабе!!
Брука!!:evil:

Како те није срамота да тако причаш!!
Божија је правда да на данашњи дан пада киша,и небо је се сажалило на данашњи дан а ти ћеш ту да ми оправдаваш швабе!!
Брука!!:evil:

tebi nije jasno nesto i ti ces da mi kazes nesto o tome da nisi ti izgubio nekog u ratu pa ces da mi kazes, mrzim i oktobor i jesen i prolece kad paduje kise jer me sete uvek na nesto sto ti nemozes ni da naslutis, a o pravdi o kojoj ti pricas neznas nista jer da je bilo nebi bilo ni rata ni streljanja ni pogibije

tebi nije jasno nesto i ti ces da mi kazes nesto o tome da nisi ti izgubio nekog u ratu pa ces da mi kazes, mrzim i oktobor i jesen i prolece kad paduje kise jer me sete uvek na nesto sto ti nemozes ni da naslutis, a o pravdi o kojoj ti pricas neznas nista jer da je bilo nebi bilo ni rata ni streljanja ni pogibije

Ћути ту и гледај своја посла (можеш да порадиш и на правопису) Добро прочитај шта си написала у претходним постовима и немој сада под плаштом социјалних врлина да оправдаваш себе.Ниси научила честито да пишеш а дала си себи за право да оправдаваш швабуљине!

tacno da mozete da razumete sto su nemci streljali ljude pa vidi kako je napolju odma padas u bedak

Дугујеш извињење,не мени већ оним мученицима у Шумарицама.Срамота је да један Србин ,а камоли тек Шумадинац,помисли нешто као што си ти написала!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back