O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bolje dok smo mlade,kad dođe penzija........ehhhhhhhhh........sinoć mi bila moja ljubav,bilo je prelepo.zvao me da idem do bg sa njim,ali nisam smela jer odatle ko zna gde dalje nastavlja.

........drago mi je zbog tebe, drago mi je da se bar nekome lepe stvari desavaju.........ja sam svoj vikend tacnije veci deo vikenda provela sa majstorima na gradilistu.............

.............hocu,prvo sam mislila da idem sa drustvom u tunis, a onda me sestra zamolila da idem sa njom u egipat od 3 avgusta kako nebi bila tu za rodjendan tada bivseg decka ali nakraju se pomirila sa tim istim i sad sam ga ja izvisila za more u smislu da moram da nadjem zetvu koja ce da ide samnom pa makar u septembru ili oktobru (problem je sto su se svi iskombinovali ili vec otisli a ja nevolim nikome da se nakacim) mada ako nenadjem oticicu sama.....jer mi je odmor potreban a i ide mi se u tunis i egipat...........

ja bih rado sa tobom,ali nema se love za tunis i egipat i pasoš nemam,jbga,opet c.gora.

............e vidis a ja sam poslednji put letovala u cg '98 jer ja imam teoriju a i pokazalo se u praksi da sam u pravu da za iste pare potrosene u cg moze da se letuje na mnogo lepsim i egzoticnijim mestima...........a pasos mozes uvek da izvadis i treba ti 15 dana da bi bio gotov.................

e,blago tebi,sanjam da odem do španije nekad.........:super:

.......kad budes htela da ides nemoj samo da nasedas na preskupe aranzmane nasih agencija jer oni nam samo uzimaju parice, ja sam se davno ispraksovala, a spanija je lepa ali nikada nije bila zemlja mojih snova...........lepa jeste, cista onako kako gde puna, afrikanaca (najvise marokanaca) sve u svemu ima sta da se vidi........

............e vidis a ja sam poslednji put letovala u cg '98 jer ja imam teoriju a i pokazalo se u praksi da sam u pravu da za iste pare potrosene u cg moze da se letuje na mnogo lepsim i egzoticnijim mestima...........a pasos mozes uvek da izvadis i treba ti 15 dana da bi bio gotov.................

slazem se.... ja sam se predprosle god extra provela u tunisu i to za mnogo manje para nego sto bi mi trebalo u cg............ upoznala divne ljude i jedva cekam priliku da opet odem tamo...... samo kad se nadje neko ko ima dovoljno avanturistickog duha da ide sa mnom.............

Poslednja izmena:
slazem se.... ja sam se predprosle god extra provela u tunisu i to za mnogo manje para nego sto bi mi trebalo u cg............ upoznala divne ljude i jedva cekam priliku da opet odem tamo...... samo kad se nadje neko ko ima dovoljno avanturistickog duha da ide sa mnom.............

................ja ja ja ja ja sam pjavi mali avantujista i stalno negde putujem oću da idem s tobom a oćeš ti da ideš samnom?............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back