О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, kako je Bodži, ima li vesti od nje?

Razmišljam kako mi je ova kiša odložila finansijski udar od 1200 kinti za Gizmove lekiće. :think: Možda, ako ovo vreme potraje dovoljno dugo i on pojede obične granule, kupim one za kljakave džukele-em su (njima, ja nisam probala) ukusne, em sadrže taj lekić u sebi pa ne moram da razmišljam kako da mu uvalim tableticu u usta, mnogo je zaHeban pacijent, reži, ujeda, svađa se i posle se duri po pola sata.

Ljudi, kako je Bodži, ima li vesti od nje?

Razmišljam kako mi je ova kiša odložila finansijski udar od 1200 kinti za Gizmove lekiće. :think: Možda, ako ovo vreme potraje dovoljno dugo i on pojede obične granule, kupim one za kljakave džukele-em su (njima, ja nisam probala) ukusne, em sadrže taj lekić u sebi pa ne moram da razmišljam kako da mu uvalim tableticu u usta, mnogo je zaHeban pacijent, reži, ujeda, svađa se i posle se duri po pola sata.
A zar ne može lekić da konzumira zamaskiran,recimo u nekoj klopi ili vodi?

A zar ne može lekić da konzumira zamaskiran,recimo u nekoj klopi ili vodi?

a to je previše peripetija. :thumbdown: Ovako, elegantno mu sručim granulice u činijicu i mirna sam! Prema njegovim kriterijumima su jako ukusne, mali je pa ne može puno da pojede i sve je super. :) Ne moram da držim u kući nikakve salamčine i ostale gluposti.

a to je previše peripetija. :thumbdown: Ovako, elegantno mu sručim granulice u činijicu i mirna sam! Prema njegovim kriterijumima su jako ukusne, mali je pa ne može puno da pojede i sve je super. :) Ne moram da držim u kući nikakve salamčine i ostale gluposti.
I Flok nama jede neke granulice ali samo i samo kada se zainatimo, pa mu ne damo ništa drugo.Obično kada mu granulice stoje u činiji tri-četiri dana. Grdan bi samo salamu za klopu. Mož` da pojede KOLIKO IMA...:hahaha:

I Flok nama jede neke granulice ali samo i samo kada se zainatimo, pa mu ne damo ništa drugo.Obično kada mu granulice stoje u činiji tri-četiri dana. Grdan bi samo salamu za klopu. Mož` da pojede KOLIKO IMA...:hahaha:

Ni ovaj moj nije dugo hteo da ih jede. Ali našli smo prvo jedne veštak, nafilovane veštačkim bojama, aromama... pa smo onda prešli na ove ekstra-skupe i kvalitetne, njih retko koji pas odbija. Možda bi i Flok hteo da jede Royla Canin? ;)

Dobro je koliko ljudi kogu biti dobro u takvim situacijama.

Ako si u kontaktu s njom, pozdravi je i reci joj da mislimo na nju. Poslala sam joj pp čim sam saznala, znam da je meni značila i ta online podrška pre 3 meseca, kad mi je otac umro.

Kako mi je vikend prosto proleteo :(

Beše ti radila u subotu?

Nešto moram da promenim... ne ide više 'vako

Podseti me na onu Rundekovu tj. od Haustora...

O svemu i svačemu, ali zbog intenziteta bola, najviše o asocijalnom mačku koji ne ume ni da se umiljava kako treba. Sad sam zaglavila sa rolkom bar nedelju dana. :thumbdown:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back