ceranv
Aktivan član
- Poruka
- 1.344
Ako nije pun mesec i ako ti ne rastu naglo nokti i dlake po rukama i licu i ne produžavaju ti se trojke u gornjoj vilici...Zashto se probudih iz chista mira u sred noci?![]()
,onda si se verovatno naspavala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nije pun mesec i ako ti ne rastu naglo nokti i dlake po rukama i licu i ne produžavaju ti se trojke u gornjoj vilici...Zashto se probudih iz chista mira u sred noci?![]()
,onda si se verovatno naspavala...

Najneshvatljiviji su mi paori koji mahnito odu tamo iščekivajući kakav American dream.![]()
(Samo da se ne uvrede jadne ptice...)zašto se uvek uz nešto dobro desi i nešto loše... mogu li da se dese dve dobre stvari za redom??
A i kakve veze ima dal je muško ili žensko, dok svira svira... Ako te pali pa ne znaš dal da se gadiš ili ne, onda bem li ga, pošalji mejl, pitaj![]()
Gade jedan.Slušam ih već mesec dana pa rek'o ajd' da vidim na šta liče,kad ono...
![]()

Kad se pojavio onaj spot
(bem li ga, pre minut sam znala ime benda) za jednu stvar, nešto Bitter end, moj bivši cimer, videvši stvorenje u haljinici, sa propisno namazanim očima, se primi, E to je moj tip devojke, takva građa mi se sviđa!" Posle, kad su snimili još koji spot i kad je pevač davao neke silne intervjue, prestali smo to da spominjemo! 

'Oće neko samnom, idem da opljačkam Topčider! 
Razmišljam o parama...'Oće neko samnom, idem da opljačkam Topčider!
![]()

Šta sutra da odnesem sestriću za rođendan?!
I kako da kupim kučetu lekove i sve ostalo što mu treba?! Samo na Gizma sad treba da puknem minimum 1700 kinti, Makiju minimum 10 evra, a gde je prašak za veš, omekšivač... Pa ko zna šta će da me snađe kad odvedem dete kod lekara sutra. 

Šta reče,ženku koje rase???Ako si još tu, nemoj da ga vodiš, pokupiće tamo stafilokoku!![]()

Znam,znam samo mlatim...Meni na tu temu nije do smejanja, znaš one odrpane džukele vraćene iz azila, one što im otpadaju pramenovi dlake i parčići kože kad se počešu i sve se to jako vidi i "čuje" (mislim zaudara)? E ti psi imaju kožnu stafilokokozu, istina, malo gadniji soj od ovog sa obale Ibra.

Meni na tu temu nije do smejanja, znaš one odrpane džukele vraćene iz azila, one što im otpadaju pramenovi dlake i parčići kože kad se počešu i sve se to jako vidi i "čuje" (mislim zaudara)? E ti psi imaju kožnu stafilokokozu, istina, malo gadniji soj od ovog sa obale Ibra.

E ako ti je to dilema, onda stvaaaaarnoSmirnoff ili Baltic?![]()

Ja video samo jednog,ide na 3 noge.Dosadni su mi oni kod spomenika ima ih 3-4,kidisu na mog Ozija stalno kad prodjem

... o čokoladnoj glazuri koju treba da izlijem (a kako ću, pojma nemama)...![]()

Pa vidiš da znaš! ako imaš onaj komplet š`o visi na zidu,koje sam ja dbio jedno pedesetak za svadbu (Kutlača,viljuška za meso,špatulice razne) i tu ima ono što liči na nož i prilično je tanko i kao stvoreno za razmaz filova po tortama.Najozbiljniji sam sada!!!NIkad nisam to radila sama. I veći je problem u neravnoj površini torte (nemam adekvatne noževe u kući, za ovo treba dugačak, tanak, ravan nož umočen u vruću vodu) nego u samoj glazuri, 1 000 000 puta sam pomagala mami u njenom pravljenju i razlivanju po torti dok je mesila za kintu.
Ceniš...???...utakmica![]()

A s` čime su?o palačinkama koje će neko drugi da mi spremi...![]()

qq, onda ti je bolje da odmah naručiš nešto za jelo da ti donesu, nećeš morati da čistiš pod i da krečiš plafon (kad bude okretao palačinku pa mu se zalepi za plafon)o palačinkama koje će neko drugi da mi spremi...![]()