gost 92012
Primećen član
- Poruka
- 809
prosto se pitam koliko li jos ima psihopata oko mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne razmišljaj uopšte o tome.S jednom nogom i dve ruke teško da ćeš vreme potrošiti i organizovati se po sopstvenoj želji.Kako noga?...u životu nisam imala više slobodnih dana, i nikad gluplje iskorišteno lepo vreme...

O crevima koja krče... 
Sledeći i najvažniji korak bi trebao da bude smaknuće ovih idiota i dovođenje ljude sa golemom hrabrošću poput Putinove na vlast.
Dal' da pravim musaku, da pohujem tikvice ili da utrošim onaj podvarak pred kvarenjem?
Davno me ni jedan film nije naterao na misli(koje me 'rkaju od sinoć),tako da ovaj definitivno ulazi u najbolja 3(na mesto Hitman-a)koja sam do sad gledao.
Evo trailer-a:E, si nam živa? kako napreduju rane? Ako je gips još prisutan,jesi obezbedila pletaću iglu da se češeš ispod gipsa?...o divnoj i brižnoj osobi koja je do malopre bila kod mene...
Najneshvatljiviji su mi paori koji mahnito odu tamo iščekivajući kakav American dream.Mil00rad(citat sa teme"upravo sada...."):...gledam emisiju"Ključ"i favorizovanje Beograda.![]()
Nije baš da se razumem u švedska imena ali mislim da Eric nije žensko...

Xe,xe...a šta ako je metro-sexualac. A ono "Eric kad pojede bananu,postaje banana-men"Zensko... Valjda... nema malje po prsima, a i deluje zenstveno... ima mindjushe![]()

Gade jedan.A i kakve veze ima dal je muško ili žensko, dok svira svira... Ako te pali pa ne znaš dal da se gadiš ili ne, onda bem li ga, pošalji mejl, pitaj![]()
Slušam ih već mesec dana pa rek'o ajd' da vidim na šta liče,kad ono...