О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Današnja omladina je stvarno čuknuta u glavu.Lebdim po forumima i nailazim na neverovatno debilne komentare dečurlije željne prestravljivanja matorih bežanjem iz kuće na 10 dana!Ej,j**em ti budale!Za mene su vrata kuće uvek otvorena a keva šta više navija da što pre trajno odem od nje jer i sama vidi da neslaganja između nas dvoje postaju sve veća i veća.

A ti imaš ... 14 ili 15 god ?
Normalno je u tim godinama da imaš fajtove s matorima, i da želiš da pobegneš od kuće ... ***, pubertet je čudo :) Al nije ok da tvoji matori jedva čekaju da te se reše a ti ne možeš ništa da uradiš bez njihovog odobrenja (npr. da uzmeš pasoš). A i čisto sumnjam da tvoja keva navija da ti trajno odeš ;)

A i čisto sumnjam da tvoja keva navija da ti trajno odeš ;)
Da je citiram...
"Ti odavde možeš da ideš kad i gde hoćeš,ne branim ti uopšte...Ali ne očekuj ni dinar!Ja lendova da izdržavam dok sam živa?!Ne pada mi na pamet.Kad nećeš da učiš idi šljakaj i fizikališi,d**aće te oni koje si ti nekada jer su bili štreberi a ti se pravio m*do.Osnovnu da završiš moraš a srednju kako ti je volja"...

sinak koliko god to tebi smetalo i ne bilo ti pravo, zena je u pravu. sad bi samu sebe pojela kad mi jedan budak dosao za sefa a da mu das dve nacrtane ovce on bi ih izgubio. niko mi nije kriv sto nisam na vreme ucila skolu, niko mi nije branio ali ja sam htela decu i porodicu. nemo pogresno da razumes, ne kajem se hvala Bogu imam za sta da zivim ali moglo je mnogo bolje da ispadne

sinak koliko god to tebi smetalo i ne bilo ti pravo, zena je u pravu. sad bi samu sebe pojela kad mi jedan budak dosao za sefa a da mu das dve nacrtane ovce on bi ih izgubio. niko mi nije kriv sto nisam na vreme ucila skolu, niko mi nije branio ali ja sam htela decu i porodicu. nemo pogresno da razumes, ne kajem se hvala Bogu imam za sta da zivim ali moglo je mnogo bolje da ispadne
Znam,zato sam se i pomirio sa činjenicom da ću biti šljaker velikog mozga ili tatinog sina...:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back