О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti to aludiraš da sam ja neuravnotežena i histerična?! :kletva:

To za više citata i mene kopka.

Taman posla, nego cenim da bi mnogi normalni ljudi izgubili strpljenje, i poocenjivali decu po kratkom postupku...opet, ja godinama se obucavam da ne reagujem refleksno, vec da mi se neka odluka u vezi sa ocenjivanjem, prvo dooobro slegne, pa tek onda pristupam penkalu i dnevniku. Sta da ti kazem kad sam dosao u tu fazu da pitam djaka sta da mu dam, a on mi sam odgovara da mu upisem keca, jer ne zna za vise...djaci su mi vrrrr; posteni, na tome im svaka cast, sad cu tek da se potrudim i motivisem ih da poprave ocene

Jel' vidite ikonu sa navodnicima pored ikone ˝Citiraj˝? E, pa klikneš na tu ikonicu na svakom postu koji želiš da citiraš i na poslednjem klikneš ˝Citiraj˝ i iscitira ti sve. C'est tout. :)

:worth: Što rekle naše prve komšije, "fala ti đe čula i đe ne čula!" Konačno i to da skontam!

Taman posla, nego cenim da bi mnogi normalni ljudi izgubili strpljenje, i poocenjivali decu po kratkom postupku...opet, ja godinama se obucavam da ne reagujem refleksno, vec da mi se neka odluka u vezi sa ocenjivanjem, prvo dooobro slegne, pa tek onda pristupam penkalu i dnevniku. Sta da ti kazem kad sam dosao u tu fazu da pitam djaka sta da mu dam, a on mi sam odgovara da mu upisem keca, jer ne zna za vise...djaci su mi vrrrr; posteni, na tome im svaka cast, sad cu tek da se potrudim i motivisem ih da poprave ocene

Uh, jeste, i Stefan je pre neki dan polagao kolokvijum iz pedagogije. Nego :think: prolazite li vi neku psihijatrijsku evaluaciju pre nego što vas puste među decu? Koliko sam shvatila Aleksandru, a i iz ličnog primera, kad sam ja bila đak, pojedini prosvetni radnici ne da je ne bi prošli nego... :thumbdown:

eh sto ja nisam imao takvog profesora ccccc

Uh, pazi kad ih je kod mene bilo! Ali za neke ni to ne vredi.

zovite me mazohistom, ili staromodnim, al ja volim ručno da kuckam te
,
Kod:
, [url] ili [img] tagove :P[/QUOTE]

[quote="Mil00rad, post: 8123829"]Desno od"Citiraj"imate ovaj + sa navodnicima.Isklikćite to koliko želite tako da bude crveno i onda idete na"Odgovori".Tamo će vam stajati sve što želite.:cool:[/QUOTE]

Ovo sam samo radi provere citirao. Da vidim da li sam ukapirao kako se to radi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back