kosa_u_svim_bojama_duge
Domaćin
- Poruka
- 3.187
o likovnoj koloniji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jer ću sutra morati da ustanem rano da bih
(a ono što moram da pročitam i nije najzanimljivije štivo...), a sve to da prekosutra na ispitu ne bih :headbang: i zato...
Spameri!Stize mi posta od raznih banaka, bombarduju me informacijama, pokusavam da ukapiram gde je najbolje otvoriti racun, kakve su kamatne stope na polozenu stednju, i pokusavam da provalim "skrivene troskove" koje banke normalno ne prikazuju u svojim reklamama, jer tamo samo hvale ovu karticu, onu karticu, itd.....

nije zdrav tolki smeh
Uvek će me to proganjati, ali šta da radim, male su šanse da bi bilo OK a nije ni pravi trenutak, ipak mi je moje zdravlje bitnije a dece će biti. Nego, bukvalno samo za psihijatra i ginekologa nisam imala vezu i protekciju. Ali i tu...
Ispostavilo se da je, kad sam otišla kod shrinka, radila školska mog muža i prilično sam sigurna da je prepoznala na čije sam to ime osigurana. A ginekolog, pa doktorka ROganović u Dispanzeru za žene je jedna divna žena a Stodić je lečio svojevremeno moju mamu a i moju trudnoću sa Milicom je vodio od početka do kraja.Konačno sam pozavršavala veći deo onoga što sam imala po lekarima. Ostalo je još u ponedeljak da...Uvek će me to proganjati, ali šta da radim, male su šanse da bi bilo OK a nije ni pravi trenutak, ipak mi je moje zdravlje bitnije a dece će biti. Nego, bukvalno samo za psihijatra i ginekologa nisam imala vezu i protekciju. Ali i tu...
Ispostavilo se da je, kad sam otišla kod shrinka, radila školska mog muža i prilično sam sigurna da je prepoznala na čije sam to ime osigurana. A ginekolog, pa doktorka ROganović u Dispanzeru za žene je jedna divna žena a Stodić je lečio svojevremeno moju mamu a i moju trudnoću sa Milicom je vodio od početka do kraja.
Dakle, kod neurologa sam otišla po preporuci njegove komšinice, mamine i tatine prijateljice. Laboratoriju sam završila preko mamine i tatine druge prijateljice koja btw radi tamo, u transfuziji naletim na poznanicu koja me poštedela nekog cimanja tamo... pa mi kod anesteziologa rođaka sredi da me prime malkice preko reda, bar na taj EKG. Bilans, ako imaš para i/ili prijatelje, leči se, ako nemaš, crkni! Meni je drago što ja sa tim nemam problema, ako ništa drugo, Arsići nam dođu neki kumovi ali mi je žao ljudi koji rade i nemaju ceo dan da se za*ebavaju po lekarima kao neki tamo penzosi koji se ponašaju kao da je ceo svet njihov i kao da očekuju da će da žive još 100 godina.
a ko ce ti biti anesteziolog?

(((((((((((
tkacio:O tome kad ja nesto obecam nekome, ja to i uradim, a kad "neko" drugi nesto obeca on te ne uradi !!!tkacio:
tkacio: ni u mislima ni u postovima. Toplo preporučujem! Ni dete ne bijem!
Mislim, ljudi su takvi i ne vredi se nervirati, loše je za zdravlje.