О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmišljam o tome kako bi još televizija trebalo da prenosi EXIT,nije fora da stalno gledam Main Stage!
Smiley-Angry-icon.jpg
Hoću malo Urban Bug(
dj_smiley_1.gif
),Converse Fusion Stage(
Gangster.gif
),Battery Elektrana(
smiley_dj.gif
),Explosive Stage(
guitar1_4.gif
)...

Razmišljam o tome kako bi još televizija trebalo da prenosi EXIT,nije fora da stalno gledam Main Stage!
Smiley-Angry-icon.jpg
Hoću malo Urban Bug(
dj_smiley_1.gif
),Converse Fusion Stage(
Gangster.gif
),Battery Elektrana(
smiley_dj.gif
),Explosive Stage(
guitar1_4.gif
)...

O tome sam i ja razmishljala, hocu pre svega fusion stage da gledam, ali j.bg proshli ovi iz bad copy-ja.....

O tome sam i ja razmishljala, hocu pre svega fusion stage da gledam, ali j.bg proshli ovi iz bad copy-ja.....
Na Fusion-u mi se jedino gledao Gentleman...:cry:Na Urban Bug-u Marko Nastić,Jan Nemeček,Dejan Milićević i Kobaya;na Explosive-u Forever Storm;na Elektrani MKDSL i na MY Bel-u kojeg sam zaboravio u prethodnom komentaru voleo bi da vidim šta su uradili Booka Shade,Sven Vath,Marko Vuković,Tiga i Claude VonStroke...

E kako mi je žao pokojne Jelene Matić(Bog da joj dušu oprosti)iz Paraćina...I ovi likovi nastavili slavlje jer gde da propuste zaradu od Pistols-a i piva!:otkacio:Zaslužila je da se barem odloži jedna noć zbog pogibije,ali stvarno...J**em ti takav bezdušan narod,p**eri jedni!:otkacio:

е мој милораде...од свог тог белосветског шљама нађе да падне баш на њу

E kako mi je žao pokojne Jelene Matić(Bog da joj dušu oprosti)iz Paraćina...I ovi likovi nastavili slavlje jer gde da propuste zaradu od Pistols-a i piva!:otkacio:Zaslužila je da se barem odloži jedna noć zbog pogibije,ali stvarno...J**em ti takav bezdušan narod,p**eri jedni!:otkacio:

Chula sve, razocharana u organizatore, jer to pod jedan uopshte nije trebalo ni da se dogodi...
Bezobzirnost, jer su ipak nastavili svoje koncerte.....
Medjutim tu je i droga koja se unosila na Exit....
Dakle, sledeci put, organizatori razmishljajte malo, o bezbednosti, gostiju..... :rtfm::neutral:

Bezobzirnost, jer su ipak nastavili svoje koncerte.....
Devojka je zaslužila BAREM odlaganje sinoćnog slavlja za večeras u znak žalosti ako ne i prekid ovogodišnjeg"posela"...A ovi što su rekli da je fest trebao da se nastavi sinoć neka jedu g**na i neka zamisle šta bi bilo da je neko njihov(pu,pu,ne daj Bože)tako nastradao!I?Ne da bi svim srcem želeli prekid ovogodišnje fešte nego i ukidanje celog festivala!
Medjutim tu je i droga koja se unosila na Exit....
Droge je bilo i biće,panduri jednostavno ne žele da se k**aju sa tim a i imaju dovoljno"vremena"(vreme je novac)od dilera.Tako da...Treba ih pustiti da se fixaju,iz ličnog iskustva(gde sam prošao samo sa modricama)govorim da je pijan čovek mnogo opasniji od drogiranog.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back