kosa_u_svim_bojama_duge
Domaćin
- Poruka
- 3.187
Sestro, moja, maloletna!!!!
Samo reci kad!!!
ti to meni...ccc...imam ja brata za takve potrebe...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sestro, moja, maloletna!!!!
Samo reci kad!!!
Bože bolesti!ti to meni...ccc...imam ja brata za takve potrebe...![]()
Bože bolesti!![]()
Ma govore o incestu..."Neka Šejtan zaobiđe moje vilajete!"Telepatija?
Ma govore o incestu..."Neka Šejtan zaobiđe moje vilajete!"![]()
Razmišljam o tome kako bi još televizija trebalo da prenosi EXIT,nije fora da stalno gledam Main Stage!Hoću malo Urban Bug(
),Converse Fusion Stage(
),Battery Elektrana(
),Explosive Stage(
)...![]()
... o tome kako treba oprezno sa alkoholom..nemojte nikada da mesate pica...samo kad morate
Na Fusion-u mi se jedino gledao Gentleman...O tome sam i ja razmishljala, hocu pre svega fusion stage da gledam, ali j.bg proshli ovi iz bad copy-ja.....
...da li da skoknem do grada, uhvatila me neka zuja, ne sedi mi se kuci...
E kako mi je žao pokojne Jelene Matić(Bog da joj dušu oprosti)iz Paraćina...I ovi likovi nastavili slavlje jer gde da propuste zaradu od Pistols-a i piva!tkacio:Zaslužila je da se barem odloži jedna noć zbog pogibije,ali stvarno...J**em ti takav bezdušan narod,p**eri jedni!
tkacio:
E kako mi je žao pokojne Jelene Matić(Bog da joj dušu oprosti)iz Paraćina...I ovi likovi nastavili slavlje jer gde da propuste zaradu od Pistols-a i piva!tkacio:Zaslužila je da se barem odloži jedna noć zbog pogibije,ali stvarno...J**em ti takav bezdušan narod,p**eri jedni!
tkacio:
Devojka je zaslužila BAREM odlaganje sinoćnog slavlja za večeras u znak žalosti ako ne i prekid ovogodišnjeg"posela"...A ovi što su rekli da je fest trebao da se nastavi sinoć neka jedu g**na i neka zamisle šta bi bilo da je neko njihov(pu,pu,ne daj Bože)tako nastradao!I?Ne da bi svim srcem želeli prekid ovogodišnje fešte nego i ukidanje celog festivala!Bezobzirnost, jer su ipak nastavili svoje koncerte.....
Droge je bilo i biće,panduri jednostavno ne žele da se k**aju sa tim a i imaju dovoljno"vremena"(vreme je novac)od dilera.Tako da...Treba ih pustiti da se fixaju,iz ličnog iskustva(gde sam prošao samo sa modricama)govorim da je pijan čovek mnogo opasniji od drogiranog.Medjutim tu je i droga koja se unosila na Exit....