О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko kazhe da ja njega muvam{ili on mene}?????????nemoj da osetish na svojo kozhi kako je sa moje perspektive muvanj......ovaj.....ne znam da li sam lepo sklopila rechenichicu...ovajjj.prosto recheno...nemoj da pochnem tebe da muvam...pa da vidish...

chupka odlichno si sklopila recenicu. samo ja sam vise za konkretnije stvari ne volim samo price:lol::lol:. Ovaj ja sam tu u KV ovih dana, nego da se ovaj tvoj ne ljuti:roll::roll: ZNAM aj a mu ne kazemo da ces i mene da muvas, sta ti kazes?:lol::lol::lol::lol:
P.S. Sad mislim o matematici 1, koju na ovom glupom fakultetu definitivno nikako ne mogu da polozim. A mrzi me da uchiiiimmmm

chupka odlichno si sklopila recenicu. samo ja sam vise za konkretnije stvari ne volim samo price:lol::lol:. Ovaj ja sam tu u KV ovih dana, nego da se ovaj tvoj ne ljuti:roll::roll: ZNAM aj a mu ne kazemo da ces i mene da muvas, sta ti kazes?:lol::lol::lol::lol:
P.S. Sad mislim o matematici 1, koju na ovom glupom fakultetu definitivno nikako ne mogu da polozim. A mrzi me da uchiiiimmmm

nema komwe ja shta da pricham bre...ajde bash sam sad slobodna...samo javi kad...

@chupka-taj mali smajli potvrdjuje sve sto si vec navela...tj ono sto sam citirala....
@Machine_r-zanimljivo jeste....
@shimmy-konacno i ti da se istusiras :lol: ma salim se...hm...ti makar imas volju da trcis...mene strasno mrzi....

Hm, jeste zanimljivo, A kad smo kod trcanja, jooooj kako mi je to potrebno, a kaaaakooooo me mrzi. Strasno nikako da se nateram. Mozda bi mogo malo sutra da pocnem, ili da izvozim biciklo, bar do banje. Hm...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back