SENA FR
Ističe se
- Poruka
- 2.043
Da li vas tri zaista mislite da je on to rekao zato što tako misli?Ovo je podmetnuto,verovatno je potplaćen za ovakvu izjavu,da bi se narušio odnos između Rusa i nas.Nije to nikakva teorija zavere;na izjavu sa takvom jačinom može se odgovoriti samo strogom osudom,dovoljnom da se pokvari odnos,a pritom se oglašava i ruska liberalna partija (a i naša,zna se ko plaća obe) sa preporukom da se traži izvinjenje od Putina i Lavrova lično i da se uputi protest!
Igra se prljavo...
Reče mi prijatelj kako ima poznanika koji je bio vodič turistima na Kosovu.Jednom prilikom,tokom obilaska manastira Visoki Dečani,jedna Amerikanka je upitala vodiča zašto ih zovu Visoki,jer,jelte,oni imaju zgrade koje su visoke po 100 spratova.
A vodič joj odbrusi: "To je zbog toga,gospođo,što je u vreme kada je ovaj manastir podignut,vaš najviši soliter bio indijanski vigvam..."![]()
-gitarre babe misli to sto je rekla,
-lepotica misli da je to sto je rekao OK, znaci slaze se sa izjavom, bar sam ja tako razumela!
a ja se zezam kad kazem da im je pisala Mira M. (mada nije iskljuceno!), a
pomislila sam i da je dobio pare da to izjavi, zatim, s obzirom da je drzavna TV ne znam
sta da mislim. 'Ajd podmetni ti nasem spikeru nesto na RTS-u...