О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, ćuftice, iz tog razloga ja odustajem iz dalje diskusije.....i izem ti to iskusenje da budes NEKO na forumu, a sa tim napravis sebi gomilu neprijatelja, umesto da sa njima kafenises po gradu i živiš RL....

twigy, javi mi ako dobiješ od NEKOGA pp sa tekstom tipa "odrasti, nisi više dete, admin me svakodnevno kontroliše" i sl.;)

Gitaro, ništa lično, ovo je čet tema8-)

ccc, šta se ovde radi...
preterivanje... a malopre komentarišem sa drugarom što ne svraća... kaže čovek, odvikao se... ja rekoh, pa opet dolazi ona ista ekipa... ali izgleda da neće još dugo... ne znam što mi se čini da sam u pravu... preteruje se, brate... ne priča se ni o čemu zabavnom, konkretnom, zanimljivom, ozbiljnom... gušite... sve manje mi se dolazi ovde... a pokušavao sam da premostim period tišine mislivši da će doći opušteniji... bzvz...

i super je... pre neki dan 32.000, a sada 29.000 postova... super, samo nastavite tako... oživljavate forum... bravo...
1036535672_gif.gif

Razmišljam kako su zaključane neke odlične teme, ali ionako sam samo običan smrtnik, pa teško da ću ikako uticati na to...

To trenutno...A već nekoliko sati razmišljam o jednom mnogo bitnijem pitanju... Da li je moguće da godinama živiš u ubeđenju da nekoga poznaješ odlično, čuj, odlično... - savršeno, a onda te ta osoba samo jednim svojim postupkom tako izbaci iz koloseka da te dovede u stanje krajnjeg šoka? Da li se ljudi menjaju vremenom?

Ja verovah da svako može delimično da se promeni, ali da srž ostaje ista. A onda me taj isti, beskrajno mi drag prijatelj, pokoleba time što je uradio nešto što inače oduvek osuđuje...Neću da budem preveliki moralista, ali neke granice ne treba preći, jer pokoja postoji s razlogom... I kako sada da, kao najbliža osoba, podržim prijatelja (što se od mene očekuje) kad se ne slažem sa njegovim izborom? Lojalnost ili moralnost?

Hmm, krajnje hamletovska dilema...(samo da rasplet ne bude kao kod Šekija :-D )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back