О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje udruzenje (MS) je organizovalo za nas nekoliko clanova jednu radionicu, tema je pisanje projekata. Sastajemo se u proseku dvaput nedeljno u Istorijskom arhivu i imamo predavanje sa sve video prezentacijom i usmenim vezbama od strane dve kvalifikovane osobe. I danas, na predzadnjoj radionici, jedna od njih dve je iznela delimicnu informaciju o ovome sa zadatkom za nas konektovane da proucimo detalje i vidimo hocemo li moci do isteka roka da sastavimo neki predlog projekta jer smo bas na tu temu i imali vezbice. A kako da proucim kad skoro da i nemam net ovde?! :dash: Ni ona nije detaljno procitala jer i njoj ucitava kao na dial-upu a nije bolja situacija ni kod ostalih. Ovaj Telekom je prolupao.

Ma kako mi je tesko da priznam, mnogo mirnije spavam poslednje dve noci, nema lajanja na zvezde i neizivljene klince na motorima. Ali brinem se sta je s njim, krelce moje bezobrazno. :sad2: Sigurno je mama zato trazila da ona danas preda pazar, da ne bih ja isla da ga obidjem, da me ne bi pratio do kuce u gradu, i ona ga mrzi. Ebote, tog ludog kera samo ja volim, i moje dete je za njega izgubilo zivce! :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back