mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
'Oće neko da bude mod ovde? Mis'im, nemojte da se stidite, javite mi na pp da prosledim "gazdama". Nije teško, to je možda 15-20' više na forumu dnevno u proseku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'Oće neko da bude mod ovde? Mis'im, nemojte da se stidite, javite mi na pp da prosledim "gazdama". Nije teško, to je možda 15-20' više na forumu dnevno u proseku.
Jos da se preracunam, i manje vremena, Svet zivotinja je prometniji od KV.'Oće neko da bude mod ovde? Mis'im, nemojte da se stidite, javite mi na pp da prosledim "gazdama". Nije teško, to je možda 15-20' više na forumu dnevno u proseku.
Licitacija je otvorena, ako ima zainteresovanih...Jos da se preracunam, i manje vremena, Svet zivotinja je prometniji od KV.

aman gde je bilo dobro kome je bilo dobro ? one kvazi zvezde ? hahahh strasno, jedino sto je valjalo su topic i yu grupa ostali-sve u gasnu komoru!!!
Razmišljam kako vam je koncert u subotu bio vrhunski. Podsetio me je na one rok koncerte u Americi na plažama, koje gledamo u filmovima.Svaka čast onom ko dovede one grupe. Super ste Kraljevčani!!!! Pozdrav iz Čačka!
Ali iskreno, da sam mogla da idem, samo bi me prvo vece stvarno interesovalo, od svih tih zvezda sa placanjem karti, jedino bih zbog YU grupe isla, i to jer ih je voleo moj pok. otac.
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dva dana cackanja oko kola,samo da me vreme posluzi