О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... о томе зашто на пример не можеш да имаш две жене а да то не изазове проблем

:think: A kako bi podneo sunećenje? Mislim, njima šerijatski zakoni to dozvoljavaju. :lol:

Uh, mnogo je to, Tošo, uglavnom se i sa jednom teško izlazi na kraj. :lol:

You said it! :super:

Zašto, o zašto, sam zaboravila miorelaksans u džepu kaputa okačenog u hladnom predsoblju?! :besna::rida:

Pa kom opanci, kom obojci!

Izgleda smo večeras Dule Micić i ja naterali Kunda Argonca da razmisli o novoj rasi, belgijski ovčari su boljeg zdravlja i manje zimogrožljivi od dobermana! z:mrgreen: Širi se! :zskace: Samo još da se dogovorimo, ako će da nabavlja mužjaka, iz koje će krvne linije, da ne moram mnogo daleko da idem da nađem dečka za moju buduću ljubimicu. :heart:

Što mi je lepo bre od kad sam izbacila Pink :bljak: sa liste kanala na svom TV-u... Tako već dugo živim u blaženom neznanju i ne mogu ni slučajno da načujem šta se dešava sa Sašom Popovićem, Željkom Mitrovićem i ostalim hipnotizerima ovog jadnog naroda sa ružičaste televizije. Milina. Svima toplo preporučujem. :cool:

Ja uopste i ne gledam TV,vec sigurno 2 godine... i drago mi je zbog toga...

Eh, ti si stariji... i pametniji... :P :D

Stariji - da :D pametnij - diskutabilno :P :D

To sa Pinketom funkcioniše i kod mene ima tome oko dve i po do tri godine...Pridružujem se toplim preporukama za izbacivanje istog sa daljinskog upravljača...Čak ni filmove! Karakter je čudo...:znamiguje:

Tako treba...

Ja inace imam problem druge prirode.Trenutno mi je komp iza TVa,kad matori puste Grand ili Farmu 'ocu da poludim...Medjutim,slusalice su zakon... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back