paganinikus_banditus
Primećen član
- Poruka
- 687
ја сањам да ме дрма
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ја сањам да ме дрма
Pubrtet?![]()

... о томе зашто на пример не можеш да имаш две жене а да то не изазове проблем
A kako bi podneo sunećenje? Mislim, njima šerijatski zakoni to dozvoljavaju. 
Uh, mnogo je to, Tošo, uglavnom se i sa jednom teško izlazi na kraj.![]()

Širi se!
Samo još da se dogovorimo, ako će da nabavlja mužjaka, iz koje će krvne linije, da ne moram mnogo daleko da idem da nađem dečka za moju buduću ljubimicu. 
sa liste kanala na svom TV-u... Tako već dugo živim u blaženom neznanju i ne mogu ni slučajno da načujem šta se dešava sa Sašom Popovićem, Željkom Mitrovićem i ostalim hipnotizerima ovog jadnog naroda sa ružičaste televizije. Milina. Svima toplo preporučujem. 

^^^ ima dosta gospodja starijih od 70 godina koje bi platile da ih ....zadovoljis...eto ti izi mani...
i za bajs i za aparat ces da zaradis a troskovi nikakvi...
![]()
^ I mene je juče bolela glava užasno, jedva sam se do kuće dovukao. A uveče nisam mogao da zaspim, trebao si da vičeš kafu na pumpi![]()
хаххахаххх мукица он да задовољи неког
Što mi je lepo bre od kad sam izbacila Pinksa liste kanala na svom TV-u... Tako već dugo živim u blaženom neznanju i ne mogu ni slučajno da načujem šta se dešava sa Sašom Popovićem, Željkom Mitrovićem i ostalim hipnotizerima ovog jadnog naroda sa ružičaste televizije. Milina. Svima toplo preporučujem.
![]()
Ja uopste i ne gledam TV,vec sigurno 2 godine... i drago mi je zbog toga...

Eh, ti si stariji... i pametniji...![]()
![]()
To sa Pinketom funkcioniše i kod mene ima tome oko dve i po do tri godine...Pridružujem se toplim preporukama za izbacivanje istog sa daljinskog upravljača...Čak ni filmove! Karakter je čudo...![]()