О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bre, gazdarice.. Vikend je vreme za te stvari, radnim danima se kao nešto radi, itd itd..

Jeli bre,nisam znao da imas gazdaricu... :hahaha::hahaha::hahaha:

Saska,necemo da se svadjamo,nismo u tom fazonu... :) Muz joj je Dusko Tosic,fudbaler

@ topic

Jecoooooooooooooooooooooooooooooo,srce,ostavi Duska i udaj se za mene,ja mogu mnogo vise i duze da ti pruzim !!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

A svi vi koji je ne volite,mozete samo da crknete!!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Crknite dismani,stize zvezda Dejan Stankovic !!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

PS.Al' sam otisao u offside sa mozgom :)

Jesi, Bole, jesi! :mrgreen: Ne znam, po meni bolja riba Goca Tržan. :zcepanje: A i moja koleginica, vet. tehničar i propali student veterine!

Znam da jesam! :mrgreen::mrgreen: Uuuuuuuuuuuuuuuuu,Goca,riba ipo,da je malo lepsa zvali bi je Lopata :rumenko::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Btw, za Bola i sve zainteresovane, najveći event u Beogradu ikada, veći od Rammsteina, Iron Maidena i Miroslava ilića zajedno, 15. maja u Beogradskoj Areni nastupa JK!! Karte su u prodaji, još malo pa nestalo! :P

Aaaaaaaaaaa,ima da prodam bajs da bi kupio kartu za taj "spektakl" , "buji paji" moram da cujem uzivo... a taman da joj uzmem broj telefona,da bi je zvao u 3 nocu :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back