О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehehe, jel kontaš koliko je paradoksalna ta izjava :D ??

Jel ide neko 15. maja u Arenu? JK peva :)

Jeli bre,ti se ovde pojavljujes samo mene da provociras? Zato,placas kafu sutra :D
I nije paradoksalna,iako si glup mozes da razmisljas,samo na los nacin :P

Znaci ides na koncert JK? Lepo se provedi i buji-paji posle toga :hahaha::hahaha::hahaha:

Au, videh to! Pobogu, pa šta rade onoj deci? Jel' to ne spada u zlostavljanje neke vrste? :confused: Nisu čak ni simpatične onako našminkane, preplanule, sa veštačkim noktima, a imaju po 6, 7 godina. Jezivo. :neutral:

Što je najgore, i deca se posle dva-tri izbora smore. I da, i ja bih rekla da je to vid zlostavljanja, sve zarad para, navodno im to ide u kolledge fund. :roll: I izbori se dele na glitz i natural i vlasti to znaju, a kompletna oprema, i u reklami kažu, za samo jedan izbor (frizura sa sve umecima, veštački nokti za ruke i noge, veštački zubi, potamnjivanje tena, veštačke trepavice, šminka...) koštaju oko 2000-3000 $ i niko se ne buni protiv toga. I oni će nama da drobe o demokratiji i ljudksim pravima! :dash:

:p:p:p:p Nisam mnogo ocelavio...

...razmisljam koliko sam glup... :)

Nisi glup nego dobar, razlika je drastična. :mazi:

Hehehe, jel kontaš koliko je paradoksalna ta izjava :D ??

Jel ide neko 15. maja u Arenu? JK peva :)

Nije oksimoron ako na to misliš, upravo me podsetio na uvod u jednu chicklit knjižicu gde glavna junakinja vaga je li površna ili dubokoumna osoba dok gleda sapunicu na TV i davi se u XXL kesi čipsa, da bi onda rešila da uradi nešto sa svojim životom i počinje da volontira u skloništu za beskućnike...

...ovo vreme me ubija u pojam, urniše me glavobolja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back