О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...o tome kako sam opet sanjao ispit...fuj

:eek: Kakav ispit, crni Pero?! Vraćaš se na neki nepoložen iz perioda kad si ti studirao ili...?

Dođe mi nekad da zapalim cigaru...Ali neću,dve godine sam izdržao bez iste.

I nemoj! Držimo ti palčeve da izdržiš.

O tome kako sam naebao ako ne nabavim zdravstveno osiguranje. Ne mogu normalno da disem, gusi me slajm. Imam ga u sebi za izvos. Sutra moram da odem da vidim da uzmem tu zdravstvenu knjizicu.

A da probaš sa sirupom od jagorčevine? On je dobar za izbacivanje šlajma.

...kako sam gladna a mrzi me da živim a kamoli da spremam doručak. :aha:

A sigurno ne može da naškodi ako se umesto vruće vode upotrebi čaj od, recimo, žalfije, bosiljka ili kamilice. A ako ni to ne pomogne, profesor Živko Slavković je meni jednom tako efikasno otpušio sinuse korenčićima, nije hteo da kaže čega ali nagađamo da je bila divlja perunika, da sap napinila tri pakovanja papirnih maramica i tri peškira, kad sam izašla na vazduh, zavrtelo mi se u glavi. A još jedna fora je alkoholna tinktura propolisa, kao kapi za nos. Imaš utisak da ti usijana testera struže po mozgu ali su dve takve terapije u razmaku od mesec dana dovoljne da se sinusi iščiste za ceo život.

A sigurno ne može da naškodi ako se umesto vruće vode upotrebi čaj od, recimo, žalfije, bosiljka ili kamilice. A ako ni to ne pomogne, profesor Živko Slavković je meni jednom tako efikasno otpušio sinuse korenčićima, nije hteo da kaže čega ali nagađamo da je bila divlja perunika, da sap napinila tri pakovanja papirnih maramica i tri peškira, kad sam izašla na vazduh, zavrtelo mi se u glavi. A još jedna fora je alkoholna tinktura propolisa, kao kapi za nos. Imaš utisak da ti usijana testera struže po mozgu ali su dve takve terapije u razmaku od mesec dana dovoljne da se sinusi iščiste za ceo život.

Ko uspe da se "dokopa" profesora Slavkovića svaka prethodna receptura je izlišna! :worth:. Za bilo šta...:worth:

Apropo prethodnih postova,surova realnost...

Pritvor maloletnicima zbog tuče ispred Trgovačke škole

Dežurni sudija za maloletnike Višeg suda u Beogradu saslušao je i odredio pritvor do 30 dana četvorici maloletnika koji su učestvovali u tuči ispred Srednje trgovačke škole u Beograda kada je povređeno pet maloletnika. Kako je saopšteno iz Višeg suda, zahtevom za pokretanje pripremnog postupka Višeg javnog tužilaštva u Beogradu jednom od maloletnika na teret je stavljen pokušaj teškog ubistva, dok se ostala trojica maloletnika sumnjiče za učestvovanje u tuči. Maloletniku koji se sumnjiči za pokušaj ubistva pritvor je određen zbog zaprećene kazne za to krivično delo i zbog okolnosti pod kojima je delo izvršeno, dok je ostaloj trojici pritvor određen zbog opasnosti da bi mogli da utiču na svedoke i oštećene. U tuči koja se dogodila ispred Srednje trgovačke škole u centru Beograda 9. februara uveče učestvovalo je ukupno osam maloletnika, a petoro učenika je zbog ubodnih rana u stomak i leđa prebačeno na Urgentni centar i Institut za majku i dete. Najteže povrede zadobio je M. M. (17), koji je bio i na reanimacji i koji je sada van životne opasnosti.

:sad2: :sad2: :sad2:

Copy-paste:

AKO VAS JE IKADA LOPOV ILI NETKO DRUGI PRISILIO DA
PODIGNETE NOVCE NA BANKOMATU

Unesite svoj PIN naopako.
Tako, ako je vaš PIN 1254, vi unesite 4521.
Bankomat će vam dati vaše novce, ali će to automatski prepoznati kao poziv upomoć i alarmirat će policiju za koju lopov ne zna.
Ta opcija postoji na svim bankomatima, ali mnogo ljudi to ne zna. Molimo, prenesite ovu informaciju drugima. Nije na odmet imati ovo na umu.

KAKO VAM MOBILNI TELEFON MOŽE POMOĆI U IZVANREDNIM
SITUACIJAMA
Mada zvuči nevjerojatno, vaš mobilni telefon vam može spasiti život, ili
barem živce, u nekim situacijama. Odštampajte i sačuvajte ovu stranicu,
nikad se ne zna...

KAKO BILO GDJE U SVIJETU POZVATI HITNU POMOĆ, POLICIJU...

Jedinstveni broj za izvanredne situacije koji se sa mobilnog telefona može
pozvati bilo gdje u svijetu je 112. Ukoliko se nađete izvan signala vaše mreže,
a u pitanju je izvanredna situacija, pozovite 112 i vaš telefon će tražiti
bilo koju postojeću mrežu na mjestu gdje se nalazite.
Potom ćete na displeju vidjeti brojeve hitnih službi za područje u kojem se nalazite.
Zanimljivo je: broj 112 možete birati čak i kada je tipkovnica na vašem
telefonu zaključana probajte i sami!

KLJUČEVI ZA DALJINSKO OTVARANJE AUTA OSTALI
ZAKLJUČANI U AUTU

Ovaj će vam trik jednom možda zatrebati. Ako zaključate ključ od auta u
autu, a rezervni ključ imate kod kuće, uradite slijedeće: nekoga tko je u kući
sa vašeg mobitela zovnite na njen-njegov mobitel.. Vaš mobitel držite 30-tak
centimetara od vrata vašeg auta. Osoba u vašoj kući treba držati u ruci ključ vašeg auta blizu mobitela i pritisnuti gumb za otključavanje. Vaš auto će se otvoriti. Udaljenost uopće nije bitna, važno je samo da na mobitel pozovete osobu kod koje je rezervni daljinski ključ za otvaranje vašeg auta.

SKRIVENA REZERVA U BATERIJI VAŠEG MOBITELA

Zamislite da je baterija vašeg mobitela pri kraju, potreban vam je telefon,
a punjač nije kod vas. Nokia telefoni imaju mogućnost rezervne snage
baterije. Da biste je aktivirali, ukucajte * 3 3 7 0 # i vaš telefon će imati 50% dopunjenu bateriju. Telefon će ovu rezervu nadoknaditi tijekom slijedećeg punjenja baterije.

KAKO POTPUNO ONEMOGUĆITI KORIŠTENJE VAŠEG MOBITELA AKO GA NEKO UKRADE

Prvo morate znati serijski broj vašeg mobitela. Da biste saznali koji je to
broj, ukucajte * # 0 6 # i na displeju će se pojaviti 15-cifreni broj. Ovaj
broj je jedinstven za vaš aparat. Zapišite taj broj i čuvajte ga na sigurnom. Ako vam neko ukrade telefon, pozovite vašeg operatera, izdiktirajte serijski broj, i operater će moći blokirati vaš telefon, koji će biti potpuno beskoristan čak i ako lopov promijeni sim-karticu. Iako vjerojatno nećete dobiti nazad vaš telefon, barem ćete znati da kradljivac od njega nema ništa. Kada bi svi ovako postupali, dalje krađe mobitela ne bi imale svrhe.

Širite dalje ove korisne informacije.

Baš sam danas gledao"beogradsku hroniku"na šljakanju,bednih 30 dana za pokušaj ubistva...Dođe mi da roknem par"humanoidnih džukela"(živ bio Čajki,ova ti je dobra),ionako ne bi odgovarao pred pravosuđem.
Ako se ne varam, u pitanju je pritvor lica do 30 dana radi pripremanja sudskog postupka. Ukoliko mu se ne odredi pritvor, lice poziv suda čeka sa slobode. Tek nakon suđena ireći će mu presudu koja će sigurno biti veća od 30 dana zatvora.
Ali je svejedno loše što se to uopšte i dešava..

Copy-paste:

SKRIVENA REZERVA U BATERIJI VAŠEG MOBITELA

Zamislite da je baterija vašeg mobitela pri kraju, potreban vam je telefon,
a punjač nije kod vas. Nokia telefoni imaju mogućnost rezervne snage
baterije. Da biste je aktivirali, ukucajte * 3 3 7 0 # i vaš telefon će imati 50% dopunjenu bateriju. Telefon će ovu rezervu nadoknaditi tijekom slijedećeg punjenja baterije.

KAKO POTPUNO ONEMOGUĆITI KORIŠTENJE VAŠEG MOBITELA AKO GA NEKO UKRADE

Prvo morate znati serijski broj vašeg mobitela. Da biste saznali koji je to
broj, ukucajte * # 0 6 # i na displeju će se pojaviti 15-cifreni broj. Ovaj
broj je jedinstven za vaš aparat. Zapišite taj broj i čuvajte ga na sigurnom. Ako vam neko ukrade telefon, pozovite vašeg operatera, izdiktirajte serijski broj, i operater će moći blokirati vaš telefon, koji će biti potpuno beskoristan čak i ako lopov promijeni sim-karticu. Iako vjerojatno nećete dobiti nazad vaš telefon, barem ćete znati da kradljivac od njega nema ništa. Kada bi svi ovako postupali, dalje krađe mobitela ne bi imale svrhe.

Širite dalje ove korisne informacije.

Ovo dvoje je netacno... ;) Za Nokiu ne moze,a sto se tice IMEI broja,nemozes da dokazes da je taj telefon bio tvoj,i mobilni operater ne moze da ga blokira...ako si na postpaidu,mozes da praijavis kradju SIM-kartice i da se ona blokira,a li telefon ne moze...cak ni u Policiji ne mozes to da uradis,jer im se ne isplati jer je vrednost ukradenog predmeta mala...

AKO BILO GDJE U SVIJETU POZVATI HITNU POMOĆ, POLICIJU...

Jedinstveni broj za izvanredne situacije koji se sa mobilnog telefona može
pozvati bilo gdje u svijetu je 112. Ukoliko se nađete izvan signala vaše mreže,
a u pitanju je izvanredna situacija, pozovite 112 i vaš telefon će tražiti
bilo koju postojeću mrežu na mjestu gdje se nalazite.
Potom ćete na displeju vidjeti brojeve hitnih službi za područje u kojem se nalazite.
Zanimljivo je: broj 112 možete birati čak i kada je tipkovnica na vašem
telefonu zaključana probajte i sami!

Tacno,na nekim telefonima imas i opciju 911,koju takodje mozes da okrenes iako je telefon zakljucan,a oba broja mzes da pozoves i ako nemas SIM karticu u telefonu... ;)
PS.postoji i treci broj, 08 ,ali se retko koristi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back