О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ovi sinusi prestanu vise da me muce... Puca mi glava od njih.:dash::eek:

EXTRA INHALACIJA:

E stara Biljna Rosa zakon :rtfm:...15 kapi u 3 litra vrele vode (koliko možeš da izdržiš),U neku (najbolje prculansku) posudu (jer najduže drži temperaturu) i veliki peškir preko glave,a glavu nad tu posudu i 7-10 minuta u tri ture sa po 5 minuta pauze...I kada počne da izlazi kroz surlu svašta u svim duginim bojama,operacija je (računaj) uspela.
Posebnu pažnju posveti posoperativnom periodu,t.j. u trajanju od 2 sata ne napuštati toplu prostoriju,da ne bi došlo do kontra efekta.
Posle toga na umivanje i slobodno sa 2-3 kapi blago izmasiraš deo IZNAD obrva i istom količinom i slepoočnice. Kod akutnijih (težih) slučajeva tretman uraditi DO DVA PUTA u toku dana. Za najviše dva-tri dana prolazi k'o rukom odnešeno...:hvala:

Ako je taj tretman imalo efikasan kako si ti tu napisao, odradicu ga sto pre mogu. Hvala ti na savetu :hvala: ... A odkud ti znas za tu ekstra inhalaciju?

Odavno sam probao...Možda nekih desetak i više godina! Upravo kako sam i napisao,tako je i meni supruga jednog mog bivšeg kolege izdeklamovala.Od slova do slova i eto,zapamtio sam taj recept kao pesmicu Čika Jove zmaja "Jeste l' čuli kumo..."?:hahaha:I samo kada se setim šta je sve poispadalo,što kaže Bili
:rotf: :hahaha:
sada se naježim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back