Bufalo Bil
Domaćin
- Poruka
- 3.308
o danashnjem danu i tome da se samo Veseli setio. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nema te na dnu početne među rođendancima, nije valjda t u pitanju?o danashnjem danu i tome da se samo Veseli setio.![]()

umoran sam...sada vishe nije ni bitno.
Bitno je! Ja redovno na dnu početne proveravam kome je rođendan a tebe ne videh na spisku.
Baš sam omatorila.
A i, kad stavih ovu smajlicu, stvarno sam zrela za neki žestok minus, moram da se sagnem da vidim cene na nižim policama u prodavnici.
Za početak, ne plaća se participacija svaki put kad sestri ili doktorki kažeš Dobar dan!
Uh, tamo je džebeno, pogotovo kad bakutaneri počnu da se svađaju ko je pre kogaNije mi jasno zašto uopšte zakazuju vreme pregleda kod lekara specijalista, zašto jednostavno ne zakažu datum i smenu, da se ljudi ne nadaju previše. Juče sam kod hematologa čekala preko dva sata, totalno mi je upropastila dan sa onim babama od kojih je jedna ličila na ? a druga na hibridnu tvorevinu između 2 ia koje su ostale po pola sata svaka.

...o tome koliko ce s.r.a.nj.e ispasti danas , sutra ili bilo koji dan kad budem isao u Cacak... :s![]()

Žene...Kakav izum.![]()

E moj Lemi,tek ces da se odusevljavas kako budes odrastao...
...![]()
![]()
pa nije on tako mali, bole iznenadio bi se koliko su te generacije napredne u odnosu na naše
....
topic:
...o tome koliko ću ukupno robijati pošto mi je spisak za odstrel veoma dug...