Q
Queen_
Gost
hanibal77:moje misli:
"ako nastavi ovo da radi sa mojim sisama isteglice ih skroz"
"sta da kuvam sutra?"
"je l se to njemu smanjio ili sam mnogo vlazna?"
De si ženo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hanibal77:moje misli:
"sta da kuvam sutra?"
Lepa moja poslušna devojčicahanibal77:evo me .
boli me za ono sto sam obecala i za doslednost!
cmok za sve!
Ma boli te uvo za sve, samo si ti bitna i niko više, kada to naučimo mnogo će nam lakše u životu biti :wink: VELIKIIIIIIIII POZZZDDDDDRRRRRRRRRAAAAAV za sve dobronamerne ljude na forumuhanibal77:moje misli:
"sta da kuvam sutra?"
:wink:Felerična:Lepa moja poslušna devojčicahanibal77:evo me .
boli me za ono sto sam obecala i za doslednost!
cmok za sve!Ma boli te uvo za sve, samo si ti bitna i niko više, kada to naučimo mnogo će nam lakše u životu biti :wink: VELIKIIIIIIIII POZZZDDDDDRRRRRRRRRAAAAAV za sve dobronamerne ljude na forumu
ma,ne,pogresno si povezao stvari! to je suvise licna prica i odnosi se na konkretnu osobu. zapravo,ni pod 1 ni 2 ni 3! fora je u sledecem:Pera_Zdera:Nice!peach:uzivam kako ja hocu:my way or the highway!
Ako on tebi kaze to isto?
Si cula za dogovore i kompromise nekad. A i ono za onog koga volim...sve.
Kako se on oseca kad mu ti to tako kazes? Sta on moze da uradi u takvoj situaciji? I gde vodi ta filozofija?
1. Moze da bude jadan i da ti prica: Da da tako je maco sve si u pravu, samo ti meni daj ribice. I onda te to bas vodi u tu situaciju koju si opisala... ili kako je to neko priznao u los sex.
2. Da i on tebi odgovori u istom zargonu i onda ste zavrsili.
3. Da nadjete dogovor i kompromis. Sa mnogo lepsim tonom.
Volis ti njega - samo se pravispeach:ma,ne,pogresno si povezao stvari! to je suvise licna prica i odnosi se na konkretnu osobu. zapravo,ni pod 1 ni 2 ni 3! fora je u sledecem:Pera_Zdera:Nice!peach:uzivam kako ja hocu:my way or the highway!
Kako se on oseca kad mu ti to tako kazes? Sta on moze da uradi u takvoj situaciji? I gde vodi ta filozofija?
1. Moze da bude jadan i da ti prica: Da da tako je maco sve si u pravu, samo ti meni daj ribice. I onda te to bas vodi u tu situaciju koju si opisala... ili kako je to neko priznao u los sex.
1.on zna da ne podnosim svadju,ali je ipak zapocne
2.kad mu odgovorim "pametno",gubi interesovanje da me slusa jer nema adekvatne kontra-argumente
3.resenje trazi u tome sto ce da me spopadne,jer zna da tu pobedjuje i ubedjuje me u sve
4.ja ne izgovorim glasno nista tipa "my way or the highway",ali se to prepoznaje u tome kako se ponasam dok to radimo,on jasno oseca da nema kontrolu nadamnom,da je samo objekat,a ne "master&commander" sto je bio prvobitni cilj,da se verbalni sukob pretvara u duel u horizontali i da i tu pobedjujem
5.a mrzim takav neopusten sex jer ne resava prethodni problem a i ne donosi mi zadovoljstvo ni to sto se on na kraju ipak oseti nadmudrenim/iskoristenim...prava stvar bi trebalo da bude drugacija :wink: i bez mnogo filozofije...OPUSTENA,NEZNA,EXPLOZIVNA
PS.da,za onog koga volim sve!!! samo,kad krene svadja upravo se i zapitam da l' ga uopste i volim! :?
wrong answer!mladja:Volis ti njega - samo se pravispeach:ma,ne,pogresno si povezao stvari! to je suvise licna prica i odnosi se na konkretnu osobu. zapravo,ni pod 1 ni 2 ni 3! fora je u sledecem:Pera_Zdera:Nice!peach:uzivam kako ja hocu:my way or the highway!
1.on zna da ne podnosim svadju,ali je ipak zapocne
2.kad mu odgovorim "pametno",gubi interesovanje da me slusa jer nema adekvatne kontra-argumente
3.resenje trazi u tome sto ce da me spopadne,jer zna da tu pobedjuje i ubedjuje me u sve
4.ja ne izgovorim glasno nista tipa "my way or the highway",ali se to prepoznaje u tome kako se ponasam dok to radimo,on jasno oseca da nema kontrolu nadamnom,da je samo objekat,a ne "master&commander" sto je bio prvobitni cilj,da se verbalni sukob pretvara u duel u horizontali i da i tu pobedjujem
5.a mrzim takav neopusten sex jer ne resava prethodni problem a i ne donosi mi zadovoljstvo ni to sto se on na kraju ipak oseti nadmudrenim/iskoristenim...prava stvar bi trebalo da bude drugacija :wink: i bez mnogo filozofije...OPUSTENA,NEZNA,EXPLOZIVNA
PS.da,za onog koga volim sve!!! samo,kad krene svadja upravo se i zapitam da l' ga uopste i volim! :?![]()
A ovo ti je odlicna fora da ga nateras i kad mu se mozda nece, iniciras svadju, jer znas kako ce da odreaguje :wink: :wink:

los sex ne volem,a i njega sve manje a mozda i uopste ne. sta cekam?-bojim se da ne razumem pitanje :? Ja kad imam los sex, ja nesto menjam, svadju ne resavam sexom, vec dijalogom pa imam dobar sex, a ako nije, opet nesto menjam. 8)peach:uh! sad treba da crtamlos sex ne volem,a i njega sve manje a mozda i uopste ne. sta cekam?-bojim se da ne razumem pitanje :?
ps.samo sam pokusala da predstavim kako izgleda sex s previse razmisljanja,a nastade citava polemika o mom poslednjem sexu... :shock:
ne cekam bas nista.bar ne sto se doticnog tice.mladja:Ja kad imam los sex, ja nesto menjam, svadju ne resavam sexom, vec dijalogom pa imam dobar sex, a ako nije, opet nesto menjam. 8)peach:uh! sad treba da crtamlos sex ne volem,a i njega sve manje a mozda i uopste ne. sta cekam?-bojim se da ne razumem pitanje :?
ps.samo sam pokusala da predstavim kako izgleda sex s previse razmisljanja,a nastade citava polemika o mom poslednjem sexu... :shock:
Zato te pitam sta cekas 8)

ma,znam da smorih,sorry :wink:Queen_:Peach, imaš materijala da otvoriš temu o ovome
Ma ko te to isprovociro, mangup jedan :wink:peach:ma,znam da smorih,sorry :wink:Queen_:Peach, imaš materijala da otvoriš temu o ovome
al' nije namerno...bila sam isprovocirana
da,da,mangup x 2! ti & pera...k'o da ste se dogovorili 8)mladja:Ma ko te to isprovociro, mangup jedan :wink:peach:ma,znam da smorih,sorry :wink:Queen_:Peach, imaš materijala da otvoriš temu o ovome
al' nije namerno...bila sam isprovocirana
Supertajni:Ma znate sta ako uopste razmisljate dok vodite ljubav onda je vrema da menjate partnera definitivno, SEX i jeste divlja i sirova stvar a u isto vreme i senzibilna treba se samo prepustiti, moje misljenje je da tek onda bude vrh ono pravo!![]()

ops:
ops: 
Bob75:da li uopste razmisljate dok vodite ljubav tj. tokom seksualnog odnosa da li vam prolaze neke odredjene, prepoznatljive slike kroz glavu ili ...