O cemu razgovarati sa devojkom...

Hvala na iskrenom odgovoru :)

Pa da bila bi frka.Jedno je pricati a drugo raditi,ja imam iskustava sa tim.
Ako pokusas prici nekom videces da je jako tesko pogotovo na ulici .I takodje i ako odlucis da prodjes 99% da ces odustati jer ces smisliti neki razlog.Al vidis mozes teoretisato o tome koliko hoces dok ne probas ne vidis koliko stvari mogu a te sprecavaju u tome.

Ja ovde ne pricam o nekom kao Bora nego o prosecnom muskarci i o prosecnoj zeni.
Za prosecnog muskarce je extremno tesko da pridje devojci

A ja ti kazem da je sve U GLAVI!!!!! Sto bi odustao? I sta te to sprecava? Nista...sam sebi si prepreka, jer razmisljas na nacin na koji razmisljas....
Ne treba prilazenje toliko ozbiljno shvatati...prihvati sve kao zez....ako te devojka ispali pa Boze moj nije jedina riba....

Ali treba u glavi rascistiti...ne treba svakoj ni prilaziti...osmotris devojku koja ti se svidja i pratis njene signale....pridjes opusteno, pitas nesto ( to je nejlakse, jer ima milion stvari o kojima bi mogao da zapocnes pricu, obicno su u toj oklini i tice se trenutne situacije )...ako je iole normalna devojka i dopadas joj se na neki nacin, nece te ispaliti...

Problem je u tome sto mladici pa cak ni odrasli muskarci ne umeju da pridju...ili su skroz pasivni i merkaju sa strane ili su agresivni...da ne spominjem uopste kako cesto prilaze pogresnim curama...njima se neka devojka svidja a ne kontaju da ona nece njih...i jos uvek dave i smaraju...

Cini mi se da ljudi pogresno biraju i idealizuju....svidja im se neko, jer je lep...utuve sebi u glavu kako je ta osoba super...itd..

Najgora greska koja se pravi.....

osoba je tek izasla iz veze....e tu sad pocinje davljenje i smaranje dok osoba u koju smo zaljubljeni ne pristane da izlazi sa vama....zapocnu vezu...i osobi koja je inciirala vezu / davila, smarala ) izgleda sve fantasticno....i onda dodju na forum i kukaju kako je sve bilo bajno ali nisu vise zajedno....

Uff.....

P.s. Ne znas koliko iskustva ja imam....ok nisam prilazila muskarcu ali mozda sam nekoj ribi... :lol:

Ma znam ja te stvari,ali ce nekome sigurno koristiti jer je ovo jedna od najboljih "zenskih" teorija koje sam cuo.Lepo si to primetila za idealizaciju, da to je jedan od najvecih problema.

npr jedan od najvecih problema je.Zta ako me odbije, ako ja prilazim njoj znaci da ona ima vecu vrednost od mene,tj ja nju jurim. Al to nije tako jer ako pridjes onda si u njenim ocima kao bog a i us svojim.Glavni problem posle je sto muskarci misle da se zene vrednije od njih,i da oni treba da se trude da nji nateraju da im se svidi.

I onda im npr kupuju SKUPE stvari (mogu da zamislim kako se zene osecaju onda).
Onda uvek su fini prema njima bez zezanja i zabave,ispunjavaju im svaku zelju dakle sve zena kontrolise.I to je zeni jako dosadno i nece je privuci sigurno,mozda samo kao prijatelj.
I da plasice se da je dodirne ni slucajbno nece reci da mu se svidja,i naravno nece ni pomenuti sex.
Devojke ne vole sex :mrgreen::mrgreen::heart:

Odgovori na mnoga pitanja najlakse se nalaze eksperimentalnim putem ...

Kada negde nesto procitas , naucis ( knjigu , blog , casopis ... ) to nije znanje ako nenaucis da ga praktikujes ...

Susitina po mom mishljenju je to sto je zivot kratak i sto se samo jednom zivi :D . Sta onda cekamo ? Teoretskim putem nikada neces saznati kako da pridjes devojci u klubu i da to prodje savrseno . Tacnije , naucices teoretski deo ispita , koji inace nije dovoljan da bi se ispit polozio :wink: .

Bitna stvar takodje je da oko toga da li joj pritji sad , sta reci , ili cekati "savrsen" trnutak je pogresna stvar . Ako si u klubu i prvi put vidis devojku u zivotu ( a obicno je tako ) onda bi ( valjda ) prvo trebalo da flertujes sa njom , neko vreme . Gledas je i posaljes joj smesak :D i kad ona uzvrati smesak :D - pridjes joj ! I posle 5 min price ( ili koliko vec ostis da prica gubi kontinuitet ) kazes joj sasto si prisao , kazes joj da ti se ona dopada , da bi veleo da se cesce vidjas sa njom , mozes li da joj dones pice , ili mozemo li da izadjemo u hodnik ovde je bas postalo zagusljivo , ili je pitas da li mozes da djuskas sa njom . Budes u tolikoj meri iskren i odlucan ! Una ce to ceniti sto ne znaci da ces dobiti pozitivan odgovor i da te nece odbiti . ALi to ce ipak biti plus sto si bio iskren . Ako nista dobidjes konkretan odgovor . Ne bi trebalo da bude zavlacenja , kojeg obicno ima u pricama koje nemaju ni pocetak ni kraj ...

Ali bitno je da joj pridjes ! Pa i ako te ispali ( cemu i treba da se nadas ) nema veze ides dalje ... :D . najbolji muskarci su oni koji za noc startuju "sto" zena ! Nesto novo ces nauciti tad , videces gde mozda gresis , pa ces sledeci put biti bolji , sledeci put jos bolji ...

E sad ako si zaljubljen u neku ribu , onda je vec odnekle znas , to je vec malo drugacija problematika ...

A zasto bi morao da pricas sa devojkom, ako ti vec nista ne pada na pamet? Mozete i da cutite zajedno - ako umes da posmatras, skapiraces dosta o njoj i dok cutite... Setajte se :)
Mene je, recimo, ceo zivot nevidjeno zamaralo to pricanje, kao, upoznavanje. Stalno sam se osecala kao da na silu moram da pricam nesto, a uopste mi se nece... da ostavim utisak, da me zapamti, da me upozna... reci su precenjene, prijatelju :)

ljudi sve je to lepo ali ja imam 14 godina i stvarno sam los u ovim stvarima :( u pocetku sve je ok ali kad skontam da je zainnteresovana i taman da se smuvamo ja ne znam sta da radim...spetljam se i sjebem sve...moze neki jednostavan savet kako da izbegnem to? :dash:

Biće vremena za devojke druže moj. Da svršiš školu, da odslužiš vosku, pa da diplomiraš i da se zaposliš... pa onda devojke. Šta će ti devojka sa 14 godina?

Back