- Poruka
- 42.590
pa nisi usao u glavu forumasicama, one uvek misle o sexu, osim kad se sexajuUha, zasto nisam pogodio!
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nisi usao u glavu forumasicama, one uvek misle o sexu, osim kad se sexajuUha, zasto nisam pogodio!
![]()
I ja razmišljam o forumu, ali mi se tjekom sexa ukazuju avatari i Slike forumašica, a kroz glavu mi prolaze napaljujuči odgovori i komentari sa raznih tema i ppjova![]()
ja sam bolesna, dakako
'ebo me dan kad sam na ovaj forum dosla
sad, umesto da kao i svaka sredovecna, dobrodrzeca plavusica sopingujem u subotu ujutro, ja ovde trosim dragocene minute svoje poslednje mladosti
o dugorocnim posledicama po moj ten koje zracenje ekrana ima, necu ni da razmisljam![]()
nadam se da tokom sexa ne kazes zeni "banuj me do sutra, moderatorko moja"
mislim, sve ima svoje granice, jelte...
nadam se da tokom sexa ne kazes zeni "banuj me do sutra, moderatorko moja"
mislim, sve ima svoje granice, jelte...
pa nisi usao u glavu forumasicama, one uvek misle o sexu, osim kad se sexaju![]()
A, o cemu razmisljate dok ste na forumu?![]()
devojke, mislim da je krajnje vreme da vam neko sabotira komp...jos bolje sve koji bi vam i slucajno mogli doci pod ruku.![]()
jesma ja prava ili kriva?A ne, to čuvam u svom arsenalu samo za prave moderatorke![]()
jesma ja prava ili kriva?
mislim kriva sam kako god okrenes, al..![]()
Naravno o sexu eno dečko me čeka u krevetu a ja mu kažem sačekaj srećo samo da napišem još jedan post![]()
Kako da ti kažem...ja sam još uvijek nov ovdje, za sada si bezbjedna, supermoderatorke su za sada preveliki zalogaj za mene mladog i zelenog![]()
pa nisi usao u glavu forumasicama, one uvek misle o sexu, osim kad se sexaju![]()
...e pa taj više nebi hodo ulicom ko to pokuša das mi uradi
![]()
o cemu mislite tokom seksa?
dal se prepustate momentu,razmisljate dal cete zadovoljiti partnera,o njegovom/njenom(njihovom), ili svom izgledu...ili ko sto rkoh iskljuci se mozak a ukljuci dr stvar???
![]()
pa dobro, onda bar par dana u prirodi, i to bez varanja tipa leptop sa vajerlesom![]()
Ma daj njemu lap-top, pa se dopisujte malo, da se razbukaju strasti.![]()
O komšinici Dragani..znaš ona je od onih žena koje imaju velike čvrste dude..duge prave noge..
čvrstu kao kamen guzu..i uživa tako ludo u sexu..
i mogu ti kažem da se baš iznenadim kad prestanem da razmišljam i vidim nju iznad sebe..
a o čemu ti razmišljaš m![]()
o cemu mislite tokom seksa?
dal se prepustate momentu,razmisljate dal cete zadovoljiti partnera,o njegovom/njenom(njihovom), ili svom izgledu...ili ko sto rkoh iskljuci se mozak a ukljuci dr stvar???
![]()