o cemu mislite tokom seksa?

ja sam bolesna, dakako
'ebo me dan kad sam na ovaj forum dosla
sad, umesto da kao i svaka sredovecna, dobrodrzeca plavusica sopingujem u subotu ujutro, ja ovde trosim dragocene minute svoje poslednje mladosti
o dugorocnim posledicama po moj ten koje zracenje ekrana ima, necu ni da razmisljam :roll:

Upravu si skroz i ja sam obolela i to jako :rida:
Ovaj forum mi je ušao u pore i kida mi živce svakodnevno :histericna:

Kako da ti kažem...ja sam još uvijek nov ovdje, za sada si bezbjedna, supermoderatorke su za sada preveliki zalogaj za mene mladog i zelenog :rumenko:

tako je maleni, samo polako, kreni od obicnih korisnica (nikako one koje su guru i ta sranja, te su ti premazene isuvise), nego neke pocetnice koje su "naprosto divne osobe", pa onda neke pripravnice, pa mic, po mic, i imaces jednu moderatorsku reckicu ;)

o cemu mislite tokom seksa?:klap:
dal se prepustate momentu,razmisljate dal cete zadovoljiti partnera,o njegovom/njenom(njihovom;)), ili svom izgledu...ili ko sto rkoh iskljuci se mozak a ukljuci dr stvar???:kiss:

.................u 95% sluchajeva se prepustim uzivanju i zelji da je shto bolje zadovoljim samim tim cu biti i ja zadovoljan ............................i u 5 % sluchajeva ".......zar moram stalno sam sebi neshto da dokazujem i da shirim sexualne vidike .....dule savic,dule savic ,,,,," ..............;)

Back