Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
kada se samozadovoljavaju.Tek nekoliko devojaka mi je htelo da prica o tome i uvek sam plakao od smeha.Dodadtno pitanje je da li ste mastale da budete silovane?
Hmm...
Sebe samisljam u ljubavnom chinu sa nekom osobom.
Ponekad je to neka nedefinisana osoba (ne zamisljam mu lice...), nekad momak (bivsi, sadasni...), nekad neka devojka... ops:
Ali evo, u poslednje vreme je "aktuelan" i mojim mashtarijama chest jedan dechkic za kojeg se nadam da mogu reci "moj buduci momak"
Hmm...
Sebe samisljam u ljubavnom chinu sa nekom osobom.
Ponekad je to neka nedefinisana osoba (ne zamisljam mu lice...), nekad momak (bivsi, sadasni...), nekad neka devojka... ops:
Ali evo, u poslednje vreme je "aktuelan" i mojim mashtarijama chest jedan dechkic za kojeg se nadam da mogu reci "moj buduci momak"
Nisam tako mislio.To su mnogo uopstene stvari.Vise bih voleo neke pikanterije.Svi mi imamo takve mastarije,ali postoji i ono...To malo kome pricamo bez obzira na pol.
kada se samozadovoljavaju.Tek nekoliko devojaka mi je htelo da prica o tome i uvek sam plakao od smeha.Dodadtno pitanje je da li ste mastale da budete silovane?