Čemu služe muškarci? vedrana rudan

Vedrana Rudan je klasican primer zene koja ne razume kontekst. Cak i da ostavimo po stranu njene glupe levicarske i ostale anti-zapadne budalastine (koje nemaju veze sa mozgom), ovde govorim samo o karakternim i tim dubljim zivotnim stvarima.

Nekada, kada je bila mladja, primetila je, tacno, da se muskarcima dize na tu njenu direktnost i takav govor.

Sada, kada je baba, misli da ce iste fore da joj prolaze kao kada je bila mladja.

Bukvalno jos jedna od onih koje su idealno opisane u mjuziklima i numerama tipa 'Memory' iz Cats, i 'I dream a dream' iz Les Miserables.

Zal za mladoscu jeste fenomenalan motiv za zrela i odlicna umetnicka dela, ali brate, kod nje to vristi. Uopste ne deluje zrelo, mudro i lepo kako moze da bude zena sa tim zivotnim iskustvom. Deluje kao privilegovana usiljena matora siparica, koja prica nezrele gluposti mladjim devojkama. Ultra uzasan uticaj na mladje devojke, jedna od jacih u regionu po tom pitanju, sto je zaista tesko, jer je konkurencija bas jaka.
 
Ovog puta u svojoj kolumni pod nazivom "Čemu služe muškarci?" Rudan je iznela nekoliko odgovora, a mi prenosimo u celosti.

"Čemu služe muškarci? Ima milion odgovora. Da nema njih ne bismo tupo buljile u mobilni i i pitale se, da li još uvek važi ona prastara, na njemu je da trči, na meni da se spotaknem? Neću nazvati prva, neću nazvati prva, neću nazvati prva… Pa onda nazovemo. Da nema muškaraca ne bismo imale decu i proklinjale do smrti sate kad smo na ginekološkom stolu urlale ili samo stenjale, epiduralna je zakon, dok iz nas nije izašlo tri i po kile mesa. Jebeno meso nikako da dobije dvojku, da diplomira, da se uda, da se oženi, da zaradi nešto, da se odseli, da se iseli…

Da nema muškaraca ne bismo znale što su sud i sudovanja. Stan u kome živimo bio bi naš, alimentacija nam ne bi život značila, ne bismo glačale košulje, prale smrdljive majice ako je opsednut treninzima, gledale prenose fudbalskih utakmica i snookera. Nekako nam je postalo normalno buljiti u bolesnike kako trče za loptom ali snooker…Snooker, ******! Štap, loptica, rupa, polumrak, napeta guzičica u sjajnim pantalonama…

Da nema muškaraca ne bismo čitavo stoleće čitale studije, autori muškarci, koji je ženski orgazam pravi orgazam. Genitalni? Klitoralni? Naučile smo. Klitoralni je lažni orgazam, perverzi orgazam, tako svršavaju žene koje nisu prave žene, vaginalistice su normalne. Svi muškarci znaju. Zato u svakom filmu vidimo kako ona sladostrasno vrišti čim joj ga on stavi a stavi joj ga, ako mu nije žena, već u uskom hodniku njene majušne garsonijere. **** se njemu za njezim klitoris kad zna da žena doživi orgazam čim joj ga uvuče.

Da nema muškaraca ne bismo odlazile na trauma da nam vilicu spoje žicom ni na hitni trakt da nam isperu želudac. Da nema muškaraca ne bismo pušile priču kako nam je najsretniji dan u životu kad u belom sa krpom dugačkom tri metra koja se vuče za nama izgovaramo \”da\” nečemu bez čega smo nešto.

Da nema muškaraca nikad ne bismo morale vaginalno svršiti a život bez svršavanja nema smisla. Razvaljena labrnja, deriščad o kojoj sama brineš, kronični nedostatak love…Nema veze, tvoj smisao života jest pod hitno naći nekoga ko će ti ga, najprije neslužbeno a onda službeno, uvaliti. Sve koje u to ne veruju neka pogledaju bilo koji film, bilo koju seriju ili dokumentarac o Prvom svetskom ratu.

Gotovo je! Ovih su dana dve ženske izmislile vibrator koji se priliepi uz klitoris, ne trebaju ti ruke, sve sam radi. Nešto kao onaj usisivač u obliku diska. Istovremeno tvoj muškarac može biti u tebi i baviti se sobom. Dok vibrator vibrira možeš opušteno razmišljati o čemu te volja. Kupit one gležnjače ili ne? A onu zelenu dasku na kojoj se secka samo povrće? Ne bi se smelo na istoj dasci mlatiti po mesu i povrću. Oh, oh, oh, svršavam, kad će on, najzad, roknuti?

Aleluja, aleluja. Nema više glume, nema više, tu, levo, malo desno, ne, prema sredini…******, ja sam frigidna, da li će nazvati, zašto ne zove…Gotovo je! Uskoro će žene željne seksa vibrić u obliku žabe staviti na klitić pa totalno opušteno gledati u mob. Zvat će? Neće zvat? Ko ga ****, svršaaaaaaavaaaaaaaaaaaaam!

Čemu služe muškarci? Pitajte ribu želi li za rođendan bicikl", završava književnica britkog uma.

————————


Zanima me šta pomislite kad pročitate ovaj tekst (znaci cijeli tekst) ?!
Mi smo Er Vik.
 

Back
Top