O bože, stvorila sam monstruma

Lilava

Aktivan član
Poruka
1.276
Desilo mi se vise puta da nekog smoklju/avicu podstaknem da gura dalje, da se ne predaje, da ne da na sebe etc,
a nedugo potom shvatim da taj isti smota postaje azdaha, da bljuje vatru, da gazi po mrtvima pa cak i po meni.
Naravoucenije: U se i u svoje kljuse.
Jeste li imale taj gorak ukus u ustima nakon spoznaje da su vase reci, dela uticale na ljude da se preobrate, ali negativno?

Bilo davno, ali se ne zaboravlja...bas to o cemu pricas. Totalno nesigurna licnost, bez ikakve inicijative u sebi za napredak u bilo kom smislu,...prijavila ga na isti faks gde sam se i sama upisivala da bih mogla da mu polozim prijemni,...trajalo jos par godina, a onda konacno kad mi se smucilo da guram, vucem i nosam sutnula ga bezmilosno!!! Valjda se previse negativnog mrcenja nakupilo u medjuvremenu pa mi je svanulo kad sam ga otresla sa ramena!!!

Desilo mi se vise puta da nekog smoklju/avicu podstaknem da gura dalje, da se ne predaje, da ne da na sebe etc,
a nedugo potom shvatim da taj isti smota postaje azdaha, da bljuje vatru, da gazi po mrtvima pa cak i po meni.
Jeste li imale taj gorak ukus u ustima nakon spoznaje da su vase reci, dela uticale na ljude da se preobrate, ali negativno?

Iskreno nisam jer sam u kriznim situacijama obicno losa
...mozda je opisani covek samo iskoristio vetar u ledja? Nekako verujem da je covek inhibiran razlicitim strahovima pa kada padne prva barijera koje se boji onda shvati da je prepreka jedino sam sebi i nastavi da gura...ne znam koliko je zabrazdio u ambiciji ali verovatno je istu imao sve vreme u sebi...
...inace spadam u smokljane, jako mi gode sestra i najbolja prijateljica koje su moj vetar u ledja oduvek bile...mislim da nikome nisam bila motivacija, setila bih se da jesam...

Bila sam u situaciji da nekom, iz dobrih namjera pruzim podrsku i ulijem samopouzdanje...i nije mi zao. U tom momentu sam tako osjecala. Ali, kad ta/taj isti posupi po onoj-hranis i milujes bijesnog psa da te ujede, e onda ne prezam od toga da uzvratim visestruko. Na ovaj ili onaj nacin.
...samo sto kad sam tu da pruzim utjehu/podrsku, osjecam se i sama dobro, zadovoljno sto mogu nesto lijepo uciniti za nekog, skoro nesebicno...a kad "gazim", poslije se osjecam umorno i prazno. I maltene se gadim samoj sebi sto sam se u istu situaciju i dovela.

Uvek..nikad nije stigla pohvala i da se dobro dobrim vrati

Ne, biram koga ću da "učim pameti" :lol:

koliko puta treba citirati S.Z
put do pakla poplocan je najboljim naamerama
ajde sto su mi zabadali noz u lejda neki tamo koji mi nisu ni rod nit pomozbog
ali ovi sto su izasli iz mojih mooda,dodje mi da ista odgrizem
sad kad razmislim,ne mogu da verujem da sam bio toliko mlad glup i naivan, da nisam mogao projektovati razvoj situacije,akceleracije vremena i poromene zivotne filozofije,sistema vrednosti
il sam bio u stanju neke hibernacije
il je to moj krst

Back