cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Ajde nabachi koju dobru drndu... bez zezanja.Jeßi ga, dosla sirota raja iz Srbije da zaradi malo para a Ruje i sipci puni love pa ubadaju ove konobarice iz Arandjelovca, Apatina, Sombora...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde nabachi koju dobru drndu... bez zezanja.Jeßi ga, dosla sirota raja iz Srbije da zaradi malo para a Ruje i sipci puni love pa ubadaju ove konobarice iz Arandjelovca, Apatina, Sombora...
Ajde nabachi koju dobru drndu... bez zezanja.
Ja sam ozenjen co´ek junace, otac dvoje maloljetno djece, prosla su ta divna vremena kad sam trcao za svacim sto je nosilo suknju.![]()
Ajde nabachi koju dobru drndu... bez zezanja.
A jadan nebio.. ja sam Crnogorac od rodjenja i vjeruj da nemam snage da se maltretiram trceci okolo za tim djevojkama - ka' ti sto cinis, mrcho mrcheniкоји ти живот имаш кад мора земљак на нету да ти набацује дрнду.........![]()
![]()
Mene to jos ne prolazi... i ako sam stariji od tebe. A ima dobre ove mladosti u PM !
A jadan nebio.. ja sam Crnogorac od rodjenja i vjeruj da nemam snage da se maltretiram trceci okolo za tim djevojkama - ka' ti sto cinis, mrcho mrcheni![]()
Bogomi su zgodne i Beogradjanke i generalno djevojke i zene Srbije.Juce sam otisa´ do Sutomora, da vidis tamo ljepote!!! Ulice Bagdada su ovih dana ljepse...![]()
Ove lijenstine iz Srbije i Makedonije nece da rade bre, nabijaju dnevnice a nidje rezultata.
A jadan nebio.. ja sam Crnogorac od rodjenja i vjeruj da nemam snage da se maltretiram trceci okolo za tim djevojkama - ka' ti sto cinis, mrcho mrcheni![]()
.... ostacu za sjeme, jadan nebio. Ovakvog sjemena nema na dalekoVerovatno ima istine u onoj narodnoj ''ne hebe lep., nego uporan''...Inace najbolje je da se kombinuju oba metoda...
A ti sa svojom lenjoscu ostaces......
.... ostacu za sjeme, jadan nebio. Ovakvog sjemena nema na daleko![]()
.... ostacu za sjeme, jadan nebio. Ovakvog sjemena nema na daleko![]()
Sto da radimo, najbolje semenke su uspevale na Kosovu, tako da se import u Srbiju nece vrsitiProdavaces semenke i kikiriki i krofne, i bakljave...kao i svaki posteni Aljbanac. Slazem se..
A ne nego one male plasticne kasikice za kafu sto sluze po kaficima...mislish neko ce da te zakopa i zalije vodom da izrastesh...
nije losha ideja..8)
aaaa..ja se uvek pito kako nastaju ljopate..dakle to raste u Cg...
мислиш из студењака