Tako je lutko...eto čime se mi ponosimo i idemo u svet...Partnerkom Ane Brnabić.Jel znaš kad bi ja dozvolio da me ta "doktorka" sa slike leči? Nikad! Ne bi dozvolio da me pipne svojim lezbejskim šakama...
Da zakačim SIDU
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ne znas,Ne znam nisam SNS.A budući da si ti SRS i da braniš vladajuću garnituru,izgleda da je među vama žešće rokanje u LGBT stilu...
Dole p*ederska vlada na čelu sa Aleksandrom Vučićem!
kako ne znas,
kad si malopre rekao da znas
i sutra je parada ponosa, pa staOponašam takve "patriote" kao što si ti i tebi slični kojima su tri LGBT parade godišnje prihvatljive u Vučićevoj Srbiji.
Колико си сигуран у ту тврдњу?Dao si svojim glasom i podrškom SNS-u LEGITIMITET gej premijerki...![]()
Ovo je već ozbiljna defekcija, kad jedan Sasasta više ne želi Vučićapre neki dan zatvorise pola bg
dok su prevozili one ubice na ispitivanje
umesto da istrazilac ode da ih ispita u zatvor
ko god seta blokira bg
al su ovi problem koji se bore za cistiji vazduh
Мислиш на Боту Тадича, који се привио уз Вучкове скуте?Sve više bludnih Persida sebi priznaje da je DS u pravu od vajkada
Ti si poštovalac porodice A. Vučića već duže vremeМислиш на Боту Тадича, који се привио уз Вучкове скуте?![]()
Ti si poštovalac porodice A. Vučića već duže vreme
NVO "Lila revolucija": "Izađite u subotu naoružane kanticama ljubičaste boje"
Beograd -- NVO "Lila revolucija" pozvala je građanke da u subotu od 13h, obučene u ljubičastu garderobu, "naoružane" kanticama ljubičaste boje, izađu na puteve i mostove.
IZVOR: B92 PETAK, 3.12.2021. | 12:53 -> 12:59.
Iz NVO "Lila revolucija" pozivaju žene da obeleže sve automobile koji učestvuju u blokadama i, kako navode, maltretiranju građana Srbije.
"Naoružajte se osmehom, strpljenjem i lila farbom. Tufnicama protiv bahatih batinaša i onih koji blokiraju puteve", navodi se u pismu ženske NVO "Lila revolucija".
One su podelile i oznake koje ce biti korišćene na društvenim mrežama za poziv građankama.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=12&dd=03&nav_category=11&nav_id=2067045
Bravo!
Upravo ste priznale da je u Srbiji demokratija kada ovako nešto možete da radite i to bez ikakvih posledica.
Колико си убеђено у то, на скали од 2 до 3?Ti si poštovalac porodice A. Vučića već duže vreme
Znaš ono što si pisao romansiranu biografiju o Anti Paveliću za džak koncentrata?Sve više bludnih Persida sebi priznaje da je DS u pravu od vajkada
Ebo bila lila revocuilja i od te lila ostala je samo lila boja.Videcemo sta ce biti kada nalete na one drogirane kreature na mostovima