O navar ali se reš je bem ti ... Baš 3870!!! Nevjervoatno. Aj meni na pp priznaj da lažeš neću nikom reći.
Daj nam linkove od sajtova gdje se to pljuje po nvidia-i. Ali rekao si da na jedan realan možeš naći 20 linkova koji pljuju. Znači ako ti ja nađem 10 linkova gdje nvidiu dižu u nebesa, ti meni nađi, ne 200, nego 10 linkova gdje pljuju nvidiu. Eto izazvov. Nemoj ovo raditi javno idemo na pp.
x64 je masovno prihvaćen i od intela, ne znam šta koristi x64 instrukciju, ali vjerujem da ne smeta.
Ne kažem ja da ti ne znaš stvari, ali reklamiraš NVIDIU i INTEL, brutalno ih reklamiraš. I to nerealno. Msm, meni ne možeš puniti glavu glupostima, najgore je što će djeca pročitati tvoja preseravanja. Nisi ti uporedio nvidiu sa atijem ni jednim djelom. Ti samo pišeš priče, nisi nigdje postavio izvor podataka, link ili nešto slično. nVidia nije toliko jaka da joj dio procesora zvrlji. Brate mnogo lažeš, ali ne vidim svrhu. Ako imaš neke koristi od toga to je druga stvar, ali ako nemaš...
Drugo. 6870 je 50€ jeftiniji od 5850. Šta si očekivao, za manje para bržu karticu.
U kojim segmentima Dragon age koristi physx? Jedva čekam tvoj odgovor pošto u ovoj igri isticanja fizike nema ni romingu. Da si napisao Metro 2033 ili tako nešto pa ajde.
PC ekskluzive, dobro, pripremi se:
Warhammer 40.000 II: Down of War
World of Warcraft
Total War
Civilization 5
StarCraft 2
C&C serijal
Crysis
Stalker
Battle Forge
The dark eye
GTR
Neverwinter Nights (1 i 2 + ekspanzije)
Kings Bounty
I ovo su samo one igre koje su mi prve padale na um. Šta toga još ima, idi samo na ign.com pa ćeš da vidiš bruke ekskluziva.
Najgore je što ti u AMDu i ATi ju ne vidiš ništa pozitivno i što smatraš da ta dva preduzeća moraju propasti za naše dobro. Ti si jedan običan bolesnik opsjednut velikim brendovima. S tobom je rasprava isto ako igrati tenis protiv zida.
Možeš ti srrati po forumima, AMD se sada nameće kao veći proizvođač kartica od suprotnog tabora koji održavaju samo slijepi zaluđenici poput tebe. Ne kažem da treba propasti, ne kažem da je AMD bolji ali ti kažeš da je gori. Ali nije. Sve što si napisao bi bilo smješno da nije napisano ozbiljnim tonom.