Nužda u svom dvorištu

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.221
Svako ima svoje kupatilo ili poljski WC, ili čak oba. Ići u jednom od njih ili dva je sasvim kulturološki i ekološki.

Ovde se radi o kulturi gde ljudi vrše nuždu.

Pokrećem temu zato što jedna osoba mi je ispričala, ona je svedok, videla svoje komšije koje poseduju kuću i dvorište, imaju kupatilo i poljski WC, ipak USRED BELA DANA vrše nuždu U SVOM DVORIŠTU, bračni par u starijim godinama, to rade ispod prozora njihovog sina i snaje.

Recite mi da li oni to rade kulturno i ekološki za svoju sredinu, možda uveče ajd da to ne primeti niko, ali usred bela dana?????

I kako biste vi reagovali kada biste ih videli i kako biste postupili?

Svako ima svoje kupatilo ili poljski WC, ili čak oba. Ići u jednom od njih ili dva je sasvim kulturološki i ekološki.

Pokrećem temu zato što jedna osoba mi je ispričala, ona je svedok, videla svoje komšije koje poseduju kuću i dvorište, imaju kupatilo i poljski WC, ipak USRED BELA DANA vrše nuždu U SVOM DVORIŠTU, bračni par u starijim godinama, to rade ispod prozora njihovog sina i snaje.

Recite mi da li oni to rade kulturno i ekološki za svoju sredinu, možda uveče ajd da to ne primeti niko, ali usred bela dana?????

Verovatno ne vole snaju ....

Moj prvi komšija to stalno radi.... čovek piša u svom dvorištu... šta me briga... male dece nemamo da se istraumiraju i to je to.

jednom je neko rekao da se sloboda definiše kao mogućnost pišanja sa svog kućnog praga. Ja sam to pročitao i usvojio. Tako učim i sinove, do god možemo slobodno pišati sa svog praga možemo se smatrati slobodnim osobama.

p.s. čikam ove iz solitera da dokažu svoju slobodu. :per:

e videla sam stariju zenu da to radi na ulici bas nekako tuzno, valjda je piskila, ali nije ni ono da se sakrila u cosak priteralo je, ajd to da razumes, mislim muski to rade, nemas bas ni gde, kafane ovo ono
prsla zhena sta drugo zenska zapustenost i to
:(
na ulici onako skoro na sred

to je do prostate i bešike
tu ekologija ne pomaže
a ja kao neekološki neEU građanin
slatno zapišavam svako drvo zidić tarabicu parking isl kad mi se pripiša

Svuda pi*aj a u svom dvorištu, a?

jednom je neko rekao da se sloboda definiše kao mogućnost pišanja sa svog kućnog praga. Ja sam to pročitao i usvojio. Tako učim i sinove, do god možemo slobodno pišati sa svog praga možemo se smatrati slobodnim osobama.
p.s. čikam ove iz solitera da dokažu svoju slobodu. :per:

Dabome da može u noći a U PODNE, a? Da svi vas vide i slikaju, lepo li?

Ovo je vrlo moguće.:neutral:

U uvodnom tekstu nije rečeno o kakvoj nuždi je reć - velikoj ili maloj.
E sad, ako je velika, onda baš mnogo mrze snaju. :lol:

p.s. Primitivizam.

Pa kad si pitala - i mala i velika. :D toliko o ljubavi prema snaji. :lol:

e videla sam stariju zenu da to radi na ulici bas nekako tuzno, valjda je piskila, ali nije ni ono da se sakrila u cosak priteralo je, ajd to da razumes, mislim muski to rade, nemas bas ni gde, kafane ovo ono
prsla zhena sta drugo zenska zapustenost i to
:(
na ulici onako skoro na sred

I ja sam videla jednu ženu na keju, jednostavno je morala da to uradi, a njen muž je bio sa njom, jaknom nju je pokrio ali toliko se stideo od srama. Ne znam kome je bilo najteže, njoj ili njemu. :(

mozda su bogatasi pa glume da su ludi da niko ne posumnja
ili su krimosi neki imaju laboratoriju prave drogu

- - - - - - - - - -

Svuda pi*aj a u svom dvorištu, a?

Dabome da može u noći a U PODNE, a? Da svi vas vide i slikaju, lepo li?

Pa kad si pitala - i mala i velika. :D toliko o ljubavi prema snaji. :lol:

I ja sam videla jednu ženu na keju, jednostavno je morala da to uradi, a njen muž je bio sa njom, jaknom nju je pokrio ali toliko se stideo od srama. Ne znam kome je bilo najteže, njoj ili njemu. :(

pa pazi OK kad moras, ok mogli su u neko zbunje, a jeste nezgodan BG jer moras da se dovijas kad te pritera ok
ali ovo nije bilo tako

- - - - - - - - - -

da a on kad pishki uz zid nije ga sramota
ok ispalicu se

- - - - - - - - - -

ma baš me briga, nego sve se golo vidi. :lol:

možda, šta ako prodaju ruže na pijac? :zcepanje:

i sta ako su to najlepse ruzhe a jos su i najjeftinije

mozda su bogatasi pa glume da su ludi da niko ne posumnja
ili su krimosi neki imaju laboratoriju prave drogu

- - - - - - - - - -

da a on kad pishki uz zid nije ga sramota
ok ispalicu se

- - - - - - - - - -

i sta ako su to najlepse ruzhe a jos su i najjeftinije

Ko zna...:roll:

Pa vidiš, imati ženu to je nešto najsvetije pa da ga bude sramota kad se otkrije njen deo nego svoj. :huh:
Još samo da ih pomirišu i kažu 'što lepo mirišeeeee...' :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

ovo jos manje kuzim
sta ti je toliko shokantno na tudjem golom dupetu? : )

a to što je šokantno na tuđem, ne znam da ti objasnim. :rumenko: :zcepanje:

mora da su odusevljeni snajom. :zcepanje:

Back