Moze li mi neko reci da li zna nekog dobrog nutricionistu a da to nije samo u Bg,recimo u Cacku,Kragujevcu,Kraljevo,Krusevac.Ostavite svaku preporuku,moze i na pp.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li mi neko reci da li zna nekog dobrog nutricionistu a da to nije samo u Bg,recimo u Cacku,Kragujevcu,Kraljevo,Krusevac.Ostavite svaku preporuku,moze i na pp.
Pusti nutricioniste i dijeteticare,oni samo uzimaju pare a recepte koje dele skidaju sa interneta,nego idi ti do prve knjizare i kupi knjigu Vitki i zdravi,knjiga sadrzi koju hranu sa kojom da kombinujes i kako zdravo da se hranis a sve da jedes,da se ne odrices nicega,ja se hranim vec tri godine onako kako sam naucila iz te knjige,i vise nemam poremecaja sa hormonima,prestale su bolne menstruacije,osecam se lakse,raspolozenije,vedrije....:wink:
ja poznajem jednog odlicnog iz Vrnjacke Banje moze puno pomoci . mislim da mu je ime Nikola a broj mu je 0637700444.
Pozz
Zabicee..imas na netu milion raznih dijeta..knjiga o ishrani..po krvnim grupama..hrana kao lek..
Ja poznajem jednog, tacnije receno- jednu. I nikome je ne bih preporucila! Nije sto mi je svekrva, ali gore savete o ishrani ni od koga nisam cula...:rolleyes:
Salu na stranu, toliko se pise o zdravoj hrani i toliko informacija je dostupno, ne znam da li je nutricionista neophodan
Ja poznajem jednog, tacnije receno- jednu. I nikome je ne bih preporucila! Nije sto mi je svekrva, ali gore savete o ishrani ni od koga nisam cula...:rolleyes:
Salu na stranu, toliko se pise o zdravoj hrani i toliko informacija je dostupno, ne znam da li je nutricionista neophodan
Kakve veze ima što ima na Netu ... nutricionističke dijete su najbolje:
- prvo zato što ti ih prepisuju stručnjaci za ishranu
- drugo što ti se prepisuju na osnovu krvne slike
- treće što je to najzdravije skidanje kilograma (bez nus pojava)
Dijeta sa Net-a može samo da te sjebe.
Idite na sajt Sase Plecevica, tj Feelgood-a imate tamo super dijetalne recepte...
Ja sam drzala dijetu koju mi je prepisala Jagoda Jorga. U zivotu nisam jela vishe nego tada pokushavajuci da smrsam...A probleme sam imala samo prvih mesec dana - kada sam se imala psihicku glad...Posle sam vezbala i hranila se po pogramu FEELGOOD i opet mi je bilo super..Cak mi je on bio opusteniji jer sedmog dana jedes sve sto hoces...
Pazi ovo je jako bitan momenat ccc![]()
Meni cigarete ne ubijaju apetiti uopste...A kafu slabo pijem...Ujutru samo kad ustanem, a posle retko i to samo NES