Nutricionista

kod mene se to menja .......trenutno sam na vocnim jogurtima ......ne mogu hleb ochima da vidim ...najteze je u prelaznim periodima , tada stvarno nishta ne jedem pa moram da se dodajem raznim vitaminima .......ma uzas jeden .Zato mi pomalo i nije jasno zasto zene zele da smrsaju .Meni je ok kad zena ima obline .Celulit? Pa shta ? Vazno je da zna da nosi sebe .....

Da se prekrstim levom i desnom.:dash:.te nutricionisticke dijete imam i ja..kao i ishranu po krvim grupama..a dijete svakako nisu zdrave posto ce jedva cekati da se vrati na staru hranu..znaci samo kompletna promena..dugotrajna!
Ovo boldovano si lupila i ostala ziva.

Nutricionističke dijete su za svakog drugačije i rade se po osnovu ''krvne slike'' .. znači ti možeš da imaš dijetu koju je tebi neki doktor prepisao, ali ne možeš da imaš dijetu koja bi meni odgovarala.

Ako si se ikada sreo sa nekom od njih, mogao si da vidiš da se one sastoje iz tačne satnice kada treba jesti i tačne gramaže šta treba jesti.

Nemoj da se krstiš .... Može da postoji neki univerzalni nutricionistički predlog šta je zdravo, a šta ne .... ali dijete su sve individualne.

Back