Moze li mi neko reci da li zna nekog dobrog nutricionistu a da to nije samo u Bg,recimo u Cacku,Kragujevcu,Kraljevo,Krusevac.Ostavite svaku preporuku,moze i na pp.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li mi neko reci da li zna nekog dobrog nutricionistu a da to nije samo u Bg,recimo u Cacku,Kragujevcu,Kraljevo,Krusevac.Ostavite svaku preporuku,moze i na pp.
Pusti nutricioniste i dijeteticare,oni samo uzimaju pare a recepte koje dele skidaju sa interneta,nego idi ti do prve knjizare i kupi knjigu Vitki i zdravi,knjiga sadrzi koju hranu sa kojom da kombinujes i kako zdravo da se hranis a sve da jedes,da se ne odrices nicega,ja se hranim vec tri godine onako kako sam naucila iz te knjige,i vise nemam poremecaja sa hormonima,prestale su bolne menstruacije,osecam se lakse,raspolozenije,vedrije....:wink:
ja poznajem jednog odlicnog iz Vrnjacke Banje moze puno pomoci . mislim da mu je ime Nikola a broj mu je 0637700444.
Pozz
Zabicee..imas na netu milion raznih dijeta..knjiga o ishrani..po krvnim grupama..hrana kao lek..
Ja poznajem jednog, tacnije receno- jednu. I nikome je ne bih preporucila! Nije sto mi je svekrva, ali gore savete o ishrani ni od koga nisam cula...:rolleyes:
Salu na stranu, toliko se pise o zdravoj hrani i toliko informacija je dostupno, ne znam da li je nutricionista neophodan
Ja poznajem jednog, tacnije receno- jednu. I nikome je ne bih preporucila! Nije sto mi je svekrva, ali gore savete o ishrani ni od koga nisam cula...:rolleyes:
Salu na stranu, toliko se pise o zdravoj hrani i toliko informacija je dostupno, ne znam da li je nutricionista neophodan
Kakve veze ima što ima na Netu ... nutricionističke dijete su najbolje:
- prvo zato što ti ih prepisuju stručnjaci za ishranu
- drugo što ti se prepisuju na osnovu krvne slike
- treće što je to najzdravije skidanje kilograma (bez nus pojava)
Dijeta sa Net-a može samo da te sjebe.
Idite na sajt Sase Plecevica, tj Feelgood-a imate tamo super dijetalne recepte...
Ja sam drzala dijetu koju mi je prepisala Jagoda Jorga. U zivotu nisam jela vishe nego tada pokushavajuci da smrsam...A probleme sam imala samo prvih mesec dana - kada sam se imala psihicku glad...Posle sam vezbala i hranila se po pogramu FEELGOOD i opet mi je bilo super..Cak mi je on bio opusteniji jer sedmog dana jedes sve sto hoces...
Pazi ovo je jako bitan momenat ccc
Meni cigarete ne ubijaju apetiti uopste...A kafu slabo pijem...Ujutru samo kad ustanem, a posle retko i to samo NES