Numerologija i astrologija

• Začetnik teme Začetnik teme X 7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo i mene. ja sam strelica rodjena 27.11.1976.
ako nije problem t.j. ako nahvatash malo vremena na poslu, pokusaj da mi kazes nesto o mojim brojkama.
hvala puno i pazi da ne ostanes bez posla zbog interneta (kao ja :-). jbg...

ljubac ti saljem...

:twisted: Cao Ksenija!! Neznam da li ovo citas? Ala hocu da ti kezem! Pisala sam ti jos pre dva meseca negde u 6-7- nedelji nesecam se vise i jos nema odgovora! Znam da si pretrpana ali bar nebi trebala da lazes narod da ce dobiti odgovor. Neki su preko reda dobili!!! To nije uredu. :twisted: :twisted:

Ovo mi je jako bitno, zato molim te...
saslusaj
radili su mi natalnu kartu, nisu bas sve rekli samo da se takav horoskop retko vidja i da imam sansu da umrem nasilno svakih 20 god
sta kaze numerologija na to?
3.10.1980, bg, savski venac, 16,40h
hvala unapred

Lusa:
Da li te mogu zamoliti da mi nesto kazes ( napises ) rodjena 29.6.1967! Brak, deca, ako se to iz ovoga moze videti. HVALA unapred!

saslusaj
radili su mi natalnu kartu, nisu bas sve rekli samo da se takav horoskop retko vidja i da imam sansu da umrem nasilno svakih 20 god
hvala unapred

X 7:
Da li ste čuli za numerologiju?

Najbolje je kombinovati ove dve nauke i tada se dobija najjasnija slika o nekoj osobi.

U potpisu...
X 7 - numerolog u duši

saslusaj
hvala unapred

Losa sreca!!:
:twisted: Cao Ksenija!! Neznam da li ovo citas? Ala hocu da ti kezem! Pisala sam ti jos pre dva meseca negde u 6-7- nedelji nesecam se vise i jos nema odgovora! Znam da si pretrpana ali bar nebi trebala da lazes narod da ce dobiti odgovor. Neki su preko reda dobili!!! To nije uredu. :twisted: :twisted:
:evil: i ja sam "losa sreca" jer postoji ono sto se zove PREKO REDA!

X 7:
Da li ste čuli za numerologiju?

Najbolje je kombinovati ove dve nauke i tada se dobija najjasnija slika o nekoj osobi.

U potpisu...
X 7 - numerolog u duši

може ли се из датума рођења знати карактер личности и судбина особе?????сумњам!!!!!
ево покушај 24.08.1977. :idea:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back