M
Mis.G
Gost
Hey Ciao ... bila sam zaludna i pocitah svu 21 str. Ako ti ne predstavlja problem... rodjena sam 28.11.1981. u 6:25h..
Unapred HVALA s' postovanjem!!!
Unapred HVALA s' postovanjem!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Lusa:Da li te mogu zamoliti da mi nesto kazes ( napises ) rodjena 29.6.1967! Brak, deca, ako se to iz ovoga moze videti. HVALA unapred!
X 7:Da li ste čuli za numerologiju?
Najbolje je kombinovati ove dve nauke i tada se dobija najjasnija slika o nekoj osobi.
U potpisu...
X 7 - numerolog u duši
Volela bih da znam kombinacija dva datuma ako moze.20-11-1962 i 04-07-1967.U napred mnogo hvala.X 7:Da li ste čuli za numerologiju?
Najbolje je kombinovati ove dve nauke i tada se dobija najjasnija slika o nekoj osobi.
U potpisu...
X 7 - numerolog u duši
Anonymous:Cao , vidim da si majstor astrologije!!
Greska , nije 1971 ngo 1970
Dali bi mogla meni nesto da napises? 16.11.1971
20.45h. molim te
ako zelis evo ti moj email crakic@web.de, hvala
unapred!!!
Losa sreca!!:Cao Ksenija!! Neznam da li ovo citas? Ala hocu da ti kezem! Pisala sam ti jos pre dva meseca negde u 6-7- nedelji nesecam se vise i jos nema odgovora! Znam da si pretrpana ali bar nebi trebala da lazes narod da ce dobiti odgovor. Neki su preko reda dobili!!! To nije uredu.
![]()
![]()
i ja sam "losa sreca" jer postoji ono sto se zove PREKO REDA!
U NAPRED HVALA
X 7:Da li ste čuli za numerologiju?
U potpisu...
X 7 - numerolog u duši
XENAA JAVII SEEEE.....SVI TE CEKAJU...DANIMA I NOCIMA..