Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
eto zasto ja nisam nudista
Smoki, ne preteruj.
Pa zamisli da su Lučice nudistička plaža i da se sretnemo na njoj goli ko od majke rodjeni, šta misliš, da bih te odmah zgrabio za sisu ti prelepu? Pa ne bih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto zasto ja nisam nudista
Smoki, ne preteruj.
Pa zamisli da su Lučice nudistička plaža i da se sretnemo na njoj goli ko od majke rodjeni, šta misliš, da bih te odmah zgrabio za sisu ti prelepu? Pa ne bih.
Smoki, ne preteruj.

a kako bi je prepoznao?![]()
Pričamo o nekom povratku normalnim vrednostima, o iskorenjivanju dvostrukog morala, a i dalje se grčevito držimo usadjenih nam srednjevekovnih aršina.
+ Vido sam joj slike, a i ona moje, prepoznali bismo se onog trenutka kad bi podigli poglede u nivo očiju.

Ja samo da kazem da se sve slazem sa golubom
Vise se zagledaju sise i dupeta na normaloj plazi.nego na nudistickoj, ne govorim o psihopatama, njih ima na plazama svih vrsta...
Stvarno jbt. Ne znam zašto ljudi uopšte oblače odeću kad izađu na ulicu, odu na posao, u goste... To je tako 10. vek.
Može i na neodređeno vreme.
A može i dete, ako poželiš da se igraš porodice, taman da malo odmorim .))))
eto, ne možeš ni tuđeg muža pozajmiti, da ti ne uvale i deteMislim da ne moz jasnijesad ću da ti nacrtam, nije lepo da ti babina sisa upadne u supu dok te poslužuje

bar ce joj biti toplo oko srca![]()

Mislim da ne moz jasnije![]()

sad ću da ti nacrtam, nije lepo da ti babina sisa upadne u supu dok te poslužuje
Ok, Šeldone.
tko je the šeldon?!tko je the šeldon?!
nema veze, bitno je da si skapirao

ja sam smerna,pogled ne dizem![]()

Jbg, ti nisi
Biće bolje drugi put.
moguće ne ta taj tvoj..