Nudizam

Normalno je da se skidam go na privatnoj izolovanoj plazi jbt ...Isto tako ostanem go i posle sexa sa ribom dok po nekad gledamo film itd jer znam bice opet pa sto da se oblacim:lol:

Msm okej biti gol sve dok to ne gledaju ljudi koji ne bi trebalo da vide i po zemaljskom i po bozijem zakonu. A stranci? Pa nisam opterecen I da me vide, msm ne bih inicirao tako nesto ali ne bih bilo ni postidjen ako bi se to desilo.

Kada smo sami na divljim plazama onda da, ali samo u toplesu. Probala sam i skroz naga, ali nije mi nesto, falile su mi gacice, sa njima mi je lepse.
Neko je spomenuo kupanje i plivanje po noci, tj mraku. Probala i crkla od straha, pa sam bila samo u plicaku. Mnogo je mracno, more crno, nista se ne vidi, nekako mi je bilo spooky. Mozda ako bi sa obale dolazilo vise svetla, ovako njet.

Da se prebrojimo: Tara, Koto, Petunija, Redžajna, Luna, Frederikrr i ja smo više-manje za gologuzo sunčanje/plivanje (uz izvinjenje onima koje sam eventualno preskočio, nije bilo namerno), ostali su konzerve.

Mislim da ne setas gola pred ocem nesrećo .

Ne setam ja gola ni pred kim... ako izuzmemo muza...
Ali ne stvaram paniku ako me neko vidi... deca, mama, komsija :malav: ... salim se naravno... mislim za komsiju :lol:
I videla me sveki... ona mi pomagala da se tusiram u bolnici...
Dok sam dojila prvo dete nosila sam raskopcanu majicu jer sam imala rane na bradavicama... a tata mi je bio tu... i sedela sam tako na terasi...
Sve su to neke nepredvidjene okolnosti koje se dese... sve je to zivot :aha:

kaze se fuj to!:lol:

Dosao nama majstor za kosacicu, a mm taman doneo psa... kad smo se uselili...
I sad ovaj mali skakuce okolo i sve uzima grize... a mm non stop govori “Fuj to! Fuj to!” Ili je to svekar bio... nebitno, sad vec svi to koristimo ...
I ode majstor kuci... posle nekog vremena sretne on mm-a i usput pita:”Sta ti radi Fujto?” Mm ga gleda “Ko?” Kaze ovaj:”Pa Fujto, pas?” :lol:

Od tada majstora zovemo Fujto! :rotf:

Pričamo o nekom povratku normalnim vrednostima, o iskorenjivanju dvostrukog morala, a i dalje se grčevito držimo usadjenih nam srednjevekovnih aršina.

Da ne počinjem sada antropološko-sociološku analizu manipulacije ljudima putem izazivanja osećanja stida i krivice od strane monoteističkih religija, samo ću vam skrenuti pažnju na to kako većina reaguje na svim malo škakljivijim temama na forumu - ili se okrene sve na neko zezanje (čime forumaš/ica prikriva svoj osećaj neprijatnosti koji mu/joj tema izaziva) ili se predmet diskusije prikazuje u potpuno negativnom kontekstu i demonstrativno odbija.

Dok sam dojila prvo dete nosila sam raskopcanu majicu jer sam imala rane na bradavicama... a tata mi je bio tu... i sedela sam tako na terasi...
ma dobro to nije strasno..to je tebi videlo i pola komsiluka..drugar iz srednje..bakica iz trafike i kelner iz kafica :mrgreen:

- - - - - - - - - -

eto zasto ja nisam nudista
ti si pre

nudiNIsta :lol:

Da se nastavim - ja volim da se sunčam i kupam go.
Nikad se ne bih skinuo na plaži pred svojom decom.
Ne bih to uradio ne zato što je nudizam glup, ružan, neprirodan, nego zato što se stidim, a stidim se zato što mi je taj stid usađen od najranijeg detinjstva.
Tako je kako je, imam 52 godine i teško je da se menjam. Mogu smo da priznam svoj stid i kukavičluk i nemam nameru sad sebe da opravdavam izmišljajući ko zna kakve izgovore,

Da se nastavim - ja volim da se sunčam i kupam go.
Nikad se ne bih skinuo na plaži pred svojom decom.
Ne bih to uradio ne zato što je nudizam glup, ružan, neprirodan, nego zato što se stidim, a stidim se zato što mi je taj stid usađen od najranijeg detinjstva.
Tako je kako je, imam 52 godine i teško je da se menjam. Mogu smo da priznam svoj stid i kukavičluk i nemam nameru sad sebe da opravdavam izmišljajući ko zna kakve izgovore,
tako jeeeeeee:heart:

Back