familiar feeling
Početnik
- Poruka
- 10
rec: GARANT !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ja neznam za taj filmcicdugi777jezik:SlatkaMala izvrnuta torta:underwater:jooj....pa "brate" i "blejati" su sve samo ne NS izrazi
....evo jos jedan.... GORNJAK![]()
a zato me je i rodjena keva bledo gledala kad sam joj rekla GORNJAK......
sto se tice uzrecica ove spanske serije su toliko zaglupile novosadjane da sve cesce cujem na ulici
-siiiii
-keeeee-to je kad nesto ne razumeju
-bamonos....itd da ne nabrajam
8) 8) 8) U pravu si i vise od toga, simpaticna Sonjice sa socnim nadimkom iz crtanog filma "Snebivljiva azdaja", Diznijevog (Mikijeva radionica)...![]()
![]()
![]()

SlatkaMala izvrnuta torta:kako ja neznam za taj filmcicdugi777jezik:SlatkaMala izvrnuta torta:underwater:jooj....pa "brate" i "blejati" su sve samo ne NS izrazi
sto se tice uzrecica ove spanske serije su toliko zaglupile novosadjane da sve cesce cujem na ulici
-siiiii
8) 8) 8) U pravu si i vise od toga, simpaticna Sonjice sa socnim nadimkom iz crtanog filma "Snebivljiva azdaja", Diznijevog (Mikijeva radionica)...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Peta W.:(seticu se jos...) :wink:

dugi777jezik:SlatkaMala izvrnuta torta:kako ja neznam za taj filmcicdugi777jezik:SlatkaMala izvrnuta torta:underwater:jooj....pa "brate" i "blejati" su sve samo ne NS izrazi
-siiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) 8) 8) OK, ali odakle ti onda ovaj tako sarmantan i sladak nick ?![]()
![]()
![]()
Nego sta ti doce to 777.pozdrav
garishaSlatkaMala izvrnuta torta:dugi777jezik:SlatkaMala izvrnuta torta:kako ja neznam za taj filmcicdugi777jezik:SlatkaMala izvrnuta torta:underwater:jooj....pa "brate" i "blejati" su sve samo ne NS izrazi
-siiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) 8) 8) OK, ali odakle ti onda ovaj tako sarmantan i sladak nick ?![]()
![]()
![]()
Cula od mladje sestre pa mi palo napamet kad sam smisljala nick....znaci odatle je..Nego sta ti doce to 777.pozdrav

Peta W.:Dobro,ako smo razjasnili te famozne tri sedmice,mogli bi nastaviti sa temom...![]()
![]()
![]()
![]()

Nemam nameru nikoga da banujem,niti da teram sa foruma..Pogresno si razumeo neke stvari,obrisala sam postove jer ste se mnogo udaljili od teme,ukljucujuci i Dugog,ali sam njegovo objasnjenje ostavila doticnoj devojci (SlatkaMala...) da ga procita.sch:Ovakvu glupost nisam čuo od kada se Mira Marković sa cvetom u kosi ne poljavljuje na TV.
I onda mi normalni budemo brisani,a sledeći korak je verovatno banovani,a ovo može da opstane.
Ne treba da me banuješ lepotice,DOBROVOLJNO napuštam ovaj forum zauvek.

LjVDSS