NPTeorija

bitno je da si ti "normalan" :per:

LudZbunjenNormalan.jpg

pa ajd da napravimo anketu sa pitanjem ko je normalan

1.onaj sto veruje da su reptili evoluirali ili dosli iz dalekog svemira i zive u utrobi zemlje odakle manipulisu ljudima i jedu ih za dorucak rucak i veceru i sisaju energiju...

2. onaj koji ne veruje u sve gore navedeno
:hahaha:

otkud ti znas odakle meni neke informacije? i ne znam sta treba da mu odgovorim? rekla sam svoje, svaka dalja rasprava sa njim je bespotrebna. :cool:

dokazi postojanje reptila danas. dokazi sve tvoje sulude teorije o ljudima koji se shapesfituju. da vidim. :mrgreen:

Znam, pratim tvoje postove. Idi na tu temu pa ces videti Krangov odgovor ali tvoj nedostaje. Pobegla si sa teme zato sto si videla da je covek mnogo vise upuceniji u materiju, cak i tu zvanicnu vise nego ti.

Krang je na toj temi dokazao njihovo postojanje.

sto se ovoga tice nije ti neko poredjenje,

covekovo telo proizvodi iliti preradjuje i zibacuje iz sebe

planeta ne proizvodi lavu nego je ona zaostavstina od vajkada.

ali nema veze , u utrobi zemlje koja je suplja zive reptili koji su super pametni i oni su u stanju da rade svasta
samo pored zaskoljice sa lavom postoji jos jedna
reptili imaju toliko mali i nerazvijen mozak da nemogu nista da rade osim radnji koje su vezane za instikt
to je takva vrsta nemaju velik mozak
ali opusteno necu da rusim vase iluzije....

Ko je rekao da je utroba Zemlje suplja ? :eek: :hahaha:

pa ajd da napravimo anketu sa pitanjem ko je normalan

1.onaj sto veruje da su reptili evoluirali ili dosli iz dalekog svemira i zive u utrobi zemlje odakle manipulisu ljudima i jedu ih za dorucak rucak i veceru i sisaju energiju...

2. onaj koji ne veruje u sve gore navedeno
:hahaha:

koliko imas samo psihopata koji ne veruju u sve gore navedeno pa opet nisu normalni. Puna ih je Laza :per:

Ako u nesto ne verujes to ne znaci automatski da si normalan :)

Znam, pratim tvoje postove. Idi na tu temu pa ces videti Krangov odgovor ali tvoj nedostaje. Pobegla si sa teme zato sto si videla da je covek mnogo vise upuceniji u materiju, cak i tu zvanicnu vise nego ti.

Krang je na toj temi dokazao njihovo postojanje.

krang apsolutno nista nije dokazao. kao ni ti (ti si tek poseban slucaj).

u stvari, kad malo bolje razmislim, jedina rupa gde zive reptili je rupa u tvojoj glavi. :cool:

covek vas je unistio to je cak i Demister priznao, pokazao se kao doktor nauka, za razliku od tebe koja prepisujes sa wiki. Pobegla si sa te teme i ostala duzna Krangu za odgovor :per: Krang vam je lepo dokazao da nema nikakvih kontradikcija u tim teorijama.

Krang je jedini od vas koga cenim. Covek nije izneo nista o shapeshiftingu, cak je i pobio to! Nije pominjao ni Busha ni Papu! Jeste izneo masu mitova i medjusobnih slicnosti (iako nije imalo veze sa vasim teorijama!) ali nikako nije dokazao, jer mislim da sam uspeo lepo da ga osporim sto se nekih stvari tice. Pogledaj pa se vrati.

Kao sto rekoh, Krang je jedini za postovanje. A ne kao neki koji se koriste YouTube-om i knjigama kvazi autora u iskljucivo PDF formatu kao ultimativnom istinom! Au da! Zaboravih sajt "83. dimenzija" i ostale tog tipa, izvini...

Ko je rekao da je utroba Zemlje suplja ? :eek: :hahaha:

ma daaa, ja to izmislio, ustvari procitao na ivantic.net
ustvari u trecem oku
ustvari na you trubi

isto ste tako tvrdili da postoji planet X , pa je sad kao unistena

isto ce biti i sa gusterima

kroz neko vreme ce ispasti da su unisteni ili izumrli i kako je sve zataskano od strane masona CIA...

ajte molim vas...

Parki, duso, i ti bi mogao nesto da dokazes... Msm ono, vredi pokusati! :mrgreen: Lako cemo da pobijemo, verujem, ali barem pokusaj, mozes ti to hajde! :mrgreen:

Hmmm, da krenemo sa shapeshiftingom, ok? Pa cemo posle o reposima danasnjice? :mrgreen:

ma daaa, ja to izmislio, ustvari procitao na ivantic.net
ustvari u trecem oku
ustvari na you trubi

isto ste tako tvrdili da postoji planet X , pa je sad kao unistena

isto ce biti i sa gusterima

kroz neko vreme ce ispasti da su unisteni ili izumrli i kako je sve zataskano od strane masona CIA...

ajte molim vas...

Ko to vi i stvarno gde si to procitao ? :dontunderstand:

Svi kopirate buudalu! Kada ima kvazi dokaza svi ste zajedno, SVI, a kada ih neko pobije onda kao deca! KO TO MI?! JA TO REKAO?! BOZEEE, PA GDE SI TO PROCITAO?! KOJI REPOSI, STA JE TO! Daaaaj bre, znas na sta je mislio covek.

I dalje ne razumem... :dontunderstand:

Sve sta radim ovde je da pobijam apsolutne izjave i navode a vi rendzeri ( jer ste se tako javno deklarisali dok reposi postoje samo u glavama vasim) apsolutno tvrdite da je nesto nebuloza a uz to se uhvatite za sitnicu ili neke kvazi stvari koje ponekad ni nemaju logicku osnovu.

Poslednja izmena:
I podvlachim ponovo da reptiloide nisam video ali ne mogu jednostavnim odmahivanjem ili zabijanjem glave u pesak da ih odbacim kao mogucnost.
Narochito u svetlu fakta da se svi ljudi koji se bave duhovnoscu i religioznom i ezoterichkom ,slazu oko toga.
Pojedini svedoci koje ste svi odbacili nalepivshi im etiketu ludaka ili lazljivaca chak tvrde da su otimani i vraceni.
Ne tvrdim da ih ima jer dokaz nemam ,zato shto sam jedan mali ,obichan chova iz provincije ali ne smem ni da dozvolim da zmurenje bude moj odgovor i reakcija.

Razumem i vas koji trazite spas od uzhasa u podsmehu.

Kako rekoh samo ne ubijajte glasnika zbog loshe vesti.

Da li se iko zalaze za to tvrdnju da je utroba planete Zemlje suplja ?

aman sta si zapeo pa nije to jedini problem oko postojanja
gustera

misim ,pametnih gustera
naravno i iz druge dimenzije,galaksije ili rupe....

ja sam stvarno procitao ovde negde ( stvarno nema smisla da izgubim 2/3h trazeci)
tvrdnju da oni zive u unutrasnjosti zemlje koja je suplja
i to je mislim bilo preuzeto sa ivantic.net ili tako nesto

sigurno je to jos neko procitao...

kako god...... idem sa ortacima na pivo :)

Back