Nož u leđa! Dačićev poslanik Fila zove na rušenje vlasti! Vučić: SPS nije prvi put da ide s opozicijom, ali sve ćemo ih pobediti!

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.697

NOŽ U LEĐA! DAČIĆEV POSLANIK FILA ZOVE NA RUŠENJE VLASTI! Vučić: SPS nije prvi put da ide s opozicijom, ali sve ćemo ih pobediti!​

POLITIKA
19.10.2021.

Izađite na izbore i srušite ga. Mi socijalisti ćemo svakako dobiti 11-12 odsto, bićemo i u vladi s vama ako treba, rekao poslanik SPS članici Nove stranke Vesni Rakić Vodinelić

Socijalistička partija Srbije može slobodno u koaliciju s kim kog želi, mi ćemo ih svakako sve pobediti na izborima, poručio je juče predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući otvoreni poziv na rušenje vlasti poslanika SPS Tome File.
Principi

Nekadašnji Dačićev savetnik je, gostujući na N1, bukvalno savetovao opoziciju kako da sruši Vučića i čak im ponudio i koaliciju!
Vučić je, reagujući na to, naglasio da svaka partija ima pravo da radi ono što je u njenom interesu, ali da se SNS, na čijem je čelu, ne plaši koalicije SPS sa onima koji su, kako je rekao, razrušili zemlju.

Aleksandar Vučić
FOTO: TV PINK PRINTSCREEN
- Svaka partija ima pravo da radi ono što misli da je dobro za njih, što smatraju da je njihov interes, ja nemam ništa protiv toga, za mene je važan rezultat. To je sve demokratski, legitimno, ne bi im bio prvi put, i 2008. su to uradili. Meni je važno da to mi nismo uradili - kazao je Vučić.
Dodao je da su ljudi koji glasaju za SPS dobri ljudi, dobri domaćini, koji znaju šta je potrebno Srbiji, te ukazao da je Srbiji potrebno jedinstvo ozbiljnih snaga.
- Ali ako neko misli da smo se uplašili zajedničke akcije sa onima koji su urušavali našu zemlju, ostavljali je bez fabrika, puteva, bolnica, bez ičega, nemamo nikakav problem, pobedićemo ih sve zajedno - jasan je Vučić.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...h_notification&utm_campaign=push_notification

Izdaja na sve strane.
Prvo Nebojša a sada Dačić.

Poslednja izmena:
Pa SPS jeste ključan , opozicija treba da se ujedini i ponudi mesto predsednika Ivici Dačiću pa čak na primer fukciju premijera kao što je nekoć Včić uradio.
Samo mrka kapa ovaj nož je tvrđenje pazar kako se to kaže stručnim buvljačkim rečnikom.

Poslednja izmena od moderatora:
I uvek navuku nekih 8-10%. :evil:
Nema više,Vođi više ne treba iole samostalan SPS u bilo kojoj formi
zato će se svesti na Vulin,Rasim,POKS,PUPS nivo i meru , ili ih neće biti
A to Dačić odlično zna,Tončev isto jer ih Žvalonja drži za muda ,
jedino ostaje Dule u Vojvodini kome Svinjska Hunta na čelu sa voždom može samo da se sagne
Ali i nemože on da vuče celu partiju , a njemu je sve jedno realno
Dok je Milera i Putina biće i Dula , ko god da bude na vlasti ovde .

cini mi se da ih vucic vec godinama po malo spusta , videcemo na sledecim izborima koju ce caroliju izvesti da predju 10 posto
Eeee, ali Dacicevih 10% cepa milijarde u budzetu Srbije...
Sigurno vise od 10% budzeta prolazi kroz njihove ruke..

Taj Fila priča sve i svašta na sajtu N1 nisu ni preneli tu njegovu izjavu ko zna u kom kontekstu je to izgovorio mrzi me da gledam celu emisiju inače evo kako je branio Vučića u toj emisliji gde ga je navodno"rušio"

Fila smatra da u nastupima predsednika nema kršenja Ustava. Navodi da su danas političari „malo moderniji“. „Pogledajte (Donalda) Trampa, (Emanuela) Makrona, svakog drugog – svi se mešaju u pravosuđe, mašu raznoraznim papirima. Radi ono isto što rade i drugi“, smatra on.Na pitanje da li je, na primer, Vučić trebalo da vidi ta dva minuta (u vezi sa smrću Stanike Gligorijević) i uopšte snimak bezbednosne kamere, Fila kaže – verovatno je u pitanju radoznalost. Gde vidite vi ta dva minuta u njegovom govoru, zlonamerni ste, kaže Fila, tvrdeći da je sud video snimak koji je video i Vučić. Upitan po kom osnovu može da vidi predsednik, a ne porodica, advokat ili sudija, on kaže – odakle znate da postoji nešto što je on video, a nije videla porodica, na šta je novinarka N1 odgovorila da je Vučića lično pitala zašto to nije predao sudu, da je odgovorio – niko mi nije tražio.

Ma SPS treba da izadje samostalno , jer tako nece nista od ljage prebaciti na svoja ledja..
DS napravi izdaju, SPS cist, a u vlasti , SNS napravi izdaju, SPS cist a u vlasti..
Dacic od kako je famozno oziveo SPS posle Slobe a zadrzao Slobiste, igra savrsenu igru...
cak im je uspela i tadiceva preobuka 2008

oni ispadose proevropljani a za 90-e krivci radikali :hahaha:

Normalno je da svaka stranka ima svoj identitet, a narocito ako vode razlicitu politiku, bezobzira sto su u koaliciji.
Ni toma ni dacic nisu mali politicari da bi ostali u senci sns a i vremenom izgubili svoje biracko telo koje je stabilnih 30%, a izlaznost 10tak posto....ako ne zatreba....tih 20% uvek mogu da pozajme nekome i da odrede ko ce da pobedi....

Ako racunamo da opozicija uzme 70 mandata, manjine ce da uzmu 10. Znaci koaliciji SNS-SPS i jos 20 njih ostaje 170 mandata. Sto bi znacilo da ce SPS da dobije plafon 20-25 mandata sto je manje nego sto imaju sada. SPS svakako polako nestaje i gubi svoje glasace koji polako umiru i bice u ozbiljnom problemu, oni bez SNS u BGu nemaju ni 5% sigurno.

Ako racunamo da opozicija uzme 70 mandata, manjine ce da uzmu 10. Znaci koaliciji SNS-SPS i jos 20 njih ostaje 170 mandata. Sto bi znacilo da ce SPS da dobije plafon 20-25 mandata sto je manje nego sto imaju sada. SPS svakako polako nestaje i gubi svoje glasace koji polako umiru i bice u ozbiljnom problemu, oni bez SNS u BGu nemaju ni 5% sigurno.
Crkli dabogda!

Legitimno pitanje za opoziciju - dal bi pristali na koaliciju sa SPS da se obori Vučić?

Svi načelno misle da to treba glatko odbiti, ali when push comes to shove...

Boris Tadić je taj izbor napravio 2008. Iz ove perspektive, deluje da je bilo vredno.
naravno da bi opozicija oberučke prihvatila te doveka proklete socijaliste da ruše ovo i to bi bio opet truo dil kao 2008.ali opet bi bilo ono čuveno biram manje zlo
ja sam za rušenje tog nakaradnog sistema gde se uvek bira manje zlo ali ipak zlo muka mi je od te bolesne igranke i zato ne glasam i ne verujem ni da ću i sada da glasam kad budu ti izbori na proleće

Back