Novosti: Žarko P. osuđen zbog napada na policiju - priznao krivicu i u nagodbi sa tužilaštvom dobio 3 godine robije

Све то било у БГ, НС, НИ, КГ и широм Србије.
И шта је било?
НИШТА!

И ови протести сад нису сами организовани, већ су реакција људи на то што полиција штити батинаше док ови испаљују пиротехнику на окупљене грађане.
Занимљиво да @Тихи ниједном није изразио бес због тога.

Не знам да ли ће му ово изазвати реакцију беса или одушевљења?
Pogledajte prilog 1771798
Ako je ovo tacno, valjda se podrazumeva da je za osudu i ja osudjujem a sigurna sam da bi i Tihi, ali nije uopste ni trebalo da dolazi do ovoga, nasilja, blokada...

Neka se svi kazne koji su nezakonito postupali, i nema veze da li su blokaderi ili ovi drugi, sa suprotne strane. Kamo srece dA nema "strana" I DA SU SVI I DALJE NA ULICAMA ZBOG NADSTRESNICE, TO BI BILO MNOGO PAMETNIJE NEGO STO SE ZBIVA OVO CUDO PRETNJAMA, HULIGANSTVOM...

Ali mi smo narod nepismen politicki, ne borimo se i ne bunimo na lose zakone, nego cekamo da "dogori do nokata". Pa nece ni tad.

Све то било у БГ, НС, НИ, КГ и широм Србије.
И шта је било?
НИШТА!

И ови протести сад нису сами организовани, већ су реакција људи на то што полиција штити батинаше док ови испаљују пиротехнику на окупљене грађане.
Занимљиво да @Тихи ниједном није изразио бес због тога.

Не знам да ли ће му ово изазвати реакцију беса или одушевљења?
Pogledajte prilog 1771798

ja sam za pravnu drzavu

sve po zakonu

neka tuzi napadaca

Није требало да дође до НАДСТРЕШНИЦЕ, на првом месту
Pa nije, ali ni tad nije bilo kasno za reagovanje da drzava bude pravnija, bolje uredjena, da se ovakve i slicne stvari ne dogadjaju, ali se nije istrajalo na tome, vec se preslo u nasilje.

Trebalo je biti ozbiljan i istrajati na tome, i nije slucajno tada najveci deo gradjana bio na ulicama, ali mirno.

Pa nije, ali ni tad nije bilo kasno za reagovanje da drzava bude pravnija, bolje uredjena, da se ovakve i slicne stvari ne dogadjaju, ali se nije istrajalo na tome, vec se preslo u nasilje.
И чија је то кривица?
Да те подсетим, Вучић је 1/11/2024 у јавном обраћању СЛАГАО да Надстрешница није реконструисана

И чија је то кривица?
Да те подсетим, Вучић је 1/11/2024 у јавном обраћању СЛАГАО да Надстрешница није реконструисана
Nije slagao. Zaista ona i nije bila rekonstruisana kako treba vec samo "nasminkana", ali to su strucni izrazi u kojima se nije najbolje snasao a ni ja se ne snalazim, pa evo pokusavam da obicnim recnikom kazem.

I sama tako mislim.

Naravno to ne menja sustinu i ne znam zasto ste se poneki uhvatili bas za taj izraz.

pre ce siptar moci da se zaposli u drzavnoj upravi kad SNS izgubi vlast nego osudjeni blokaderi

Jer u drzavnoj upravi ne mogu da rade osudjivana lica bajo moj.

Pa vi i dalje koristite nasilje.

Шта да радимо ми што никада нисмо радили у државној управи, а и нећемо, ако нас осуде?

Оно, боли нас *****... :lol:

Шта да радимо ми што никада нисмо радили у државној управи, а и нећемо, ако нас осуде?

Оно, боли нас *****... :lol:

pa ti nista

al ovi sto skacu i pale po ulicama vecinom to rade da bi sns lopove zamenili oni pa da oni lapaju

И чија је то кривица?
I nije rekonstruisana.Ugradnja hidrozaštitnih instalaca ne smatra se rekonstrukcijom.

Nije slagao. Zaista ona i nije bila rekonstruisana kako treba vec samo "nasminkana", ali to su strucni izrazi u kojima se nije najbolje snasao a ni ja se ne snalazim, pa evo pokusavam da obicnim recnikom kazem.
Да, он је страшно неснађен, па мора да ЛАЖЕ

pre ce siptar moci da se zaposli u drzavnoj upravi kad SNS izgubi vlast nego osudjeni blokaderi

Jer u drzavnoj upravi ne mogu da rade osudjivana lica bajo moj.

Pa vi i dalje koristite nasilje.
I to što kažeš.
Do sada niste uhapsili nijednog Šiptara, ali zato punite zatvore Srbima.

druze ja sam bio na demonstracijama svih protiv milosevica 90tih , hvala Bogu nisam pretucen ali mnogi oko mene jesu.

Posle 5. oktobra mi smo gurnuti na marginu, svi smo proglaseni "gubitnicima tranzicije" dok su pobednici zaseli u fotelje i krenuli da rasprodaju drzavu, pljackaju firme , i isteruju radnike na ulicu.
A ti si bio funkcioner...koje stranke?
Tad sam skapirao da se svi politicari bez razlike bore SAMO ZA SVOJE LICNE INTERESE I SVOJA DUPETA, i zarekao se da nikada necu biti vise necija korisna budala.
Znači - ništa džabe?
Koliko te Veleizdajnik plaća da botuješ za njega?
I eto vidis , moje iskustvo je dokazalo da sam bio u pravu. Sta su dobili ovi sto su naseli na parole blokadera, idemo sa fantomkama da ih razbijemo?
Dobili su brate pendrek preko bubrega i par godina robije. To su dobili.
A blokaderi huskaci im se iza ledja smeju.
Pendrek su dobili oni što nemaju fantomke - te sa fantomkama policija štiti.
Veleizdajnikovi batinaši.

Да, он је страшно неснађен, па мора да ЛАЖЕ
Ali ne laze, nego se nije strucno izrazio.

To nije rekonstrukcija u gradjevinskom smislu, to je mozda samo adaptacija ili renoviranje (opet kazem, ni sama ne znam te strucne izraze, ali jasno je da nije rekonstruisana ili rekonstruisana kako treba, jer da jeste, ne bi pala).

Opet kazem, to ne menja sustinu stvari. Trebalo je da bude rekonstruisana i ona, po svim merilima.

IMG_6272.jpeg

Back