Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.448
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. . . . , e, zato ovi sa ulicu kad smene ovi sa vlas, bice isto, jel pametni sedu kuci i gledaju svoja posla.!?nikog ko sedi kuci i gleda svoja posla ne diraju
al ako si na ulici i bacas topovske bombe i kamenice na policiju, svasta moze da te snadje
zato pametnih ljudi tu nema
. . . . , ćaci se majmuniše.!?https://informer.rs/politika/vesti/1044476/blokader-nis-salto#brid_cp_TargetVideo_55467764
Šta je ovaj na snimku hteo?
Чија смрт те највише увесељава?
Misliš?. . . . , ćaci se majmuniše.!?![]()
Pa onda treba da se spali zgrada sa ljudima da zivi izgore da bi se stvari ispravile?Ок, имамо:
- Рибникар
- Дубина
- Породица из Рашке
- Надстрешница
- пребијена деца и омладина на протестима
Колико мртве или пребијене деце би било довољно да доведеш у питању своју подршку Вучићу?
Sloboda govora auveseljava me sto je Kristal Met Dejmon huckac broj jedan sa tvitera uhapsen i zaglavio u prdekani
Sloboda govora a![]()
Bljak! Ostala sam bez divnog posla zbog nervoze poslodavca uzrokovane blokadama. Ne bih im sudila sa 3 godine zatvora, već sa društveno korisnim radom.
@Тихи pritvor je jedino što će braća da vide, pošto se optužnice odbacuju kao na pokretnoj traci.
Nisam znao da je gadjao policiju , plus ja nisam gadjao policiju 2009 godine , gadjao sam parkirana kola busenom tada i platio prekrsajnu i potres mozga zbog toga , mislim da je to bila i prevelika kazna za nula stete koju sam naneo , sigurno je bilo protivzakonito i moje ali daleko vise njihovo ponasanje.podsticanje drugih lica na vrsenje krivicnih dela je samo po sebi takodje krivicno delo
Plus pomenuti Kristal Met Dejmon je kamenovao policiju tj izvrsio je krivicno delo napada na sluzbena lica prilikom vrsenja duznosti za sta sleduje od 1 do 10 godina robije
Ti sam kazes da si slicno nesto iskusio sa 19 godina kod Pravnog. Tada je bilo lakse, sad su kazne poostrene.
Nisam znao da je gadjao policiju , plus ja nisam gadjao policiju 2009 godine , gadjao sam parkirana kola busenom tada i platio prekrsajnu i potres mozga zbog toga , mislim da je to bila i prevelika kazna za nula stete koju sam naneo , sigurno je bilo protivzakonito i moje ali daleko vise njihovo ponasanje.
Ko će da hapsi idiote i kriminalce koji se kriju iza uniformi?@S1MCRO @Dе Sisti sve vise blokadera je u zatvoru. Nasilje se ocito ne isplati.
![]()
Одређен притвор двојици осумњичених за напад на новинаре „Информера“
![]()
Одређен притвор до 30 дана Горану Кајфешу (1987) и Данијелу Мушицком (2002), осумњиченима за напад на новинаре „Информера” (Фото/ Танјуг/ Марко Ђоковић)
Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана Горану Кајфешу (1987) и Данијелу Мушицком (2002), осумњиченима за напад на новинаре дневног листа „Информер”. Према решењу суда, њих двојица ће у истражном затвору остати до 15. септембра 2025. године.
До одлуке о притвору дошло је након што је тужилаштво поднело захтев због опасности да би, уколико би се бранили са слободе, могли да понове кривично дело или утичу на сведоке.
Како се наводи, напад на новинаре догодио се током недавних догађаја у Београду, када су представници редакције „Информера” извештавали са лица места. Том приликом је, према првим информацијама, дошло до физичког обрачуна и наношења повреда, због чега је реаговала полиција и привела осумњичене.
Инцидент је изазвао оштре реакције јавности и новинарских удружења, који су подсетили да је слобода медија и безбедност новинара један од темељних принципа демократског друштва.
Истражни органи настављају рад на утврђивању свих околности овог случаја.
Ko će da hapsi idiote i kriminalce koji se kriju iza uniformi?
Malo su ti slabiji ovi tvoji lavovi...sta ti kaze iskustvo ? Kad je policija odgovarala za nasilje?
Jel ko odgovarao od policajaca za ubistvo radikala Ranka Panica 2008 ?
Jel odgovarao ko od policije za nasilje u akciji Sablja za vreme vladavine danasnjih blokadera?
Svi znamo da je odgovor niko.
Jel odgovara lav u sumi sto je pojeo antilopu?
Zato ako nisi pandur tj lav, vec si obican gradjanin tj antilopa, neces sebi dozvoliti da budes lavu tj panduru ispred pendreka.
Sklanjas se i onda tako nemas problema.
Zato sam pozivao ovde mesecima da se strasti smira i govorio - vlast se menja samo na izborima. Cekajte izbore i ne padajte u vatru i ne nasedajte na blokaderske provokacije i huskanja.
Hej @Тихи da li bi podržao šiptare u uniformama srpske policije u prebijanju srpske dece koja protestuju?
Retoričko pitanje.
Тихи проживљава 24 часа оргазма због хапшења Једног Твитераша.
Одговорност за погинулу децу га не занима.
ОДВРАТНО.