Novosti: Žarko P. osuđen zbog napada na policiju - priznao krivicu i u nagodbi sa tužilaštvom dobio 3 godine robije

Ko bi se tome nadao od Paspalja :(

mislis od Zeljka Rebrace legende

1000010121.jpg

Ionako neces solaziti u Srbiju. Sta te briga...
Ja živim u Srbiji, radim i od mog rada se izdržavaju trutovi koji 25 sati dnevno vise na društvenim mrežama i botuju za Veleizdajnika.
I naravno da me je briga - 35 godina života mi je oduzela bagra koju zapad postavlja na vlast u Srbiji.
Pun mi je q**** i njih i vas koji ih podržavate i samo čekam kap koja će da prelije čašu...

Суд није требао да прихвати овај споразум, већ да одбије споразум, закаже суђење и изрекне казну по закону.Нема логике да се лицу које је вишеструки повратник, које је раније три пута осуђивано на казну затвора, и које је поново учинило кривично дело са елементима насиља, изриче минимална казна.

Закон прописује да ће у таквим случајевима суд изрећи казну изнад половине распона, што значи казну изнад 3 године.То може бити и казна од 4 године или 4 године и 6 месеци, а не 3 године и 1 месец.

Алергичан сам на коментаре и објаве неких лудака који кажу - Хапсе нам децу, тралала...
Обично то не разумеју људи који немају децу, или имају децу измишљају за друштвене мреже.

П.с. не кради поруке са интернета

Суд није требао да прихвати овај споразум, већ да одбије споразум, закаже суђење и изрекне казну по закону.Нема логике да се лицу које је вишеструки повратник, које је раније три пута осуђивано на казну затвора, и које је поново учинило кривично дело са елементима насиља, изриче минимална казна.

Закон прописује да ће у таквим случајевима суд изрећи казну изнад половине распона, што значи казну изнад 3 године.То може бити и казна од 4 године или 4 године и 6 месеци, а не 3 године и 1 месец.
Штета што немамо Сибир, је ли тако...

Штета што немамо Сибир, је ли тако...
Ти си за то да се лику који се осуђиван 4 пута даје минимална казна?
Далеко ћемо ми да догурамо са оваквим тужилаштвима и судовима.

Ти си за то да се лику који се осуђиван 4 пута даје минимална казна?
Далеко ћемо ми да догурамо са оваквим тужилаштвима и судовима.
Да правосуђе ради свој посао, сви из садашње власти били би већ ВИШЕСТРУКО ОСУЂИВАНА ЛИЦА

Обично то не разумеју људи који немају децу, или имају децу измишљају за друштвене мреже.

П.с. не кради поруке са интернета
Obicno takvi koji.kaxu hapse nam.decu imaju sami problem.sa svojom.decom.
I to ne mali veliki.problem

Да правосуђе ради свој посао, сви из садашње власти били би већ ВИШЕСТРУКО ОСУЂИВАНА ЛИЦА

da pravosudje radi svoj posao 80% blokadera bi vec odavno bilo na visegodisnjim kaznama robije usled gomile krivicnih dela koje su pocinili

bravo policijo, tako se brani drzava i narod.
Najjaci su mi ovi sto se pozivaju na zakon i pravdu i puna su im usta lopova i kriminala , a sinoc uhapsen Milos Teofilovic koga zovu Beba , iz Valjeva . Predvodio je paljenje prostorija SNS i stambene zgrade.
A policija ga vec juri jer ima debeo dosije.
I sta sada? Uhapsen blokader koji je kriminalac na poternici . I ceka ga zatvor, duzi. A vec ima zatvorski staz.
Znaci Vucic je u pravu ? Kriminalci i lopovi zele nasilno da preuzmu vlast u Srbiji?
Kako ce sada blokaderski botovi da objasne ovaj slucaj, a nije izolovan.

pao ti drug u mardelju je

Ок, имамо:
- Рибникар
- Дубина
- Породица из Рашке
- Надстрешница
- пребијена деца и омладина на протестима

Колико мртве или пребијене деце би било довољно да доведеш у питању своју подршку Вучићу?

Ок, имамо:
- Рибникар
- Дубина
- Породица из Рашке
- Надстрешница
- пребијена деца и омладина на протестима

Колико мртве или пребијене деце би било довољно да доведеш у питању своју подршку Вучићу?

Samo neka ide redom z:D

Najjaci su mi ovi sto se pozivaju na zakon i pravdu i puna su im usta lopova i kriminala , a sinoc uhapsen Milos Teofilovic koga zovu Beba , iz Valjeva . Predvodio je paljenje prostorija SNS i stambene zgrade.
A policija ga vec juri jer ima debeo dosije.
I sta sada? Uhapsen blokader koji je kriminalac na poternici . I ceka ga zatvor, duzi. A vec ima zatvorski staz.
Znaci Vucic je u pravu ? Kriminalci i lopovi zele nasilno da preuzmu vlast u Srbiji?
Kako ce sada blokaderski botovi da objasne ovaj slucaj, a nije izolovan.
sta znaju ovce sta je lopov, kriminalac........

Која од набројаних трагедија ти је најсмешнија?

z:D ova

UHAPŠEN "KRISTAL MET DEJMON": Zbog napada na policiju priveden tviteraš Marko M. (39)​

Prenosi:Kurir Web
Ned, 17.08.2025. 15:06h
7

kristal met dejmon.JPG

Foto: Printscreen
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova danas su, kako saznajemo, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili Marka M. (39) zbog napada na policiju tokom protesta održanih 14. i 15. avgusta u Beogradu.

,.jpg

1/5
IMG-20250817-WA0003.jpg

Vidi galeriju
Kristal Met Dejmon Foto: Damir Dervišagić, Kurir

Nezvanično saznajemo da je po nalogu tužilaštva Marku M. određeno zadržavanje zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

Ovaj huligan poznat je na društvenim mrežama kao "Kristal Met Dejmon" i već je više puta od početka godine privođen zbog nasilja i pozivanja na nasilje putem mreže "X".

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9752061/kristal-met-dejmon-uhapsen-blokaderi-protest

Back