savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.619
Ја бих им скинуо 20% од плате, јер не бију хулигане колико треба.Šta cemo sa policijom i sns batinašima koji sakate ljude i šalju ih u bolnice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја бих им скинуо 20% од плате, јер не бију хулигане колико треба.Šta cemo sa policijom i sns batinašima koji sakate ljude i šalju ih u bolnice
Ko bi se tome nadao od Paspalja![]()
bravo policijo, tako se brani drzava i narod.
Ja živim u Srbiji, radim i od mog rada se izdržavaju trutovi koji 25 sati dnevno vise na društvenim mrežama i botuju za Veleizdajnika.Ionako neces solaziti u Srbiju. Sta te briga...
Обично то не разумеју људи који немају децу, или имају децу измишљају за друштвене мреже.Алергичан сам на коментаре и објаве неких лудака који кажу - Хапсе нам децу, тралала...
Штета што немамо Сибир, је ли тако...Суд није требао да прихвати овај споразум, већ да одбије споразум, закаже суђење и изрекне казну по закону.Нема логике да се лицу које је вишеструки повратник, које је раније три пута осуђивано на казну затвора, и које је поново учинило кривично дело са елементима насиља, изриче минимална казна.
Закон прописује да ће у таквим случајевима суд изрећи казну изнад половине распона, што значи казну изнад 3 године.То може бити и казна од 4 године или 4 године и 6 месеци, а не 3 године и 1 месец.
Ти си за то да се лику који се осуђиван 4 пута даје минимална казна?Штета што немамо Сибир, је ли тако...
Да правосуђе ради свој посао, сви из садашње власти били би већ ВИШЕСТРУКО ОСУЂИВАНА ЛИЦАТи си за то да се лику који се осуђиван 4 пута даје минимална казна?
Далеко ћемо ми да догурамо са оваквим тужилаштвима и судовима.
Obicno takvi koji.kaxu hapse nam.decu imaju sami problem.sa svojom.decom.Обично то не разумеју људи који немају децу, или имају децу измишљају за друштвене мреже.
П.с. не кради поруке са интернета
Обично они који пишу овакве глупости су изгубљени у менталном и моралном просторуObicno takvi koji.kaxu hapse nam.decu imaju sami problem.sa svojom.decom.
I to ne mali veliki.problem
Ne govorim.bezveze.Обично они који пишу овакве глупости су изгубљени у менталном и моралном простору
Да правосуђе ради свој посао, сви из садашње власти били би већ ВИШЕСТРУКО ОСУЂИВАНА ЛИЦА
Najjaci su mi ovi sto se pozivaju na zakon i pravdu i puna su im usta lopova i kriminala , a sinoc uhapsen Milos Teofilovic koga zovu Beba , iz Valjeva . Predvodio je paljenje prostorija SNS i stambene zgrade.bravo policijo, tako se brani drzava i narod.
По теби, само они у вези Надстрешнице били би на слободиda pravosudje radi svoj posao 80% blokadera bi vec odavno bilo na visegodisnjim kaznama robije usled gomile krivicnih dela koje su pocinili
Обично то не разумеју људи који немају децу, или имају децу измишљају за друштвене мреже.
П.с. не кради поруке са интернета
pao ti drug u mardelju je
Ок, имамо:
- Рибникар
- Дубина
- Породица из Рашке
- Надстрешница
- пребијена деца и омладина на протестима
Колико мртве или пребијене деце би било довољно да доведеш у питању своју подршку Вучићу?
Која од набројаних трагедија ти је најсмешнија?
sta znaju ovce sta je lopov, kriminalac........Najjaci su mi ovi sto se pozivaju na zakon i pravdu i puna su im usta lopova i kriminala , a sinoc uhapsen Milos Teofilovic koga zovu Beba , iz Valjeva . Predvodio je paljenje prostorija SNS i stambene zgrade.
A policija ga vec juri jer ima debeo dosije.
I sta sada? Uhapsen blokader koji je kriminalac na poternici . I ceka ga zatvor, duzi. A vec ima zatvorski staz.
Znaci Vucic je u pravu ? Kriminalci i lopovi zele nasilno da preuzmu vlast u Srbiji?
Kako ce sada blokaderski botovi da objasne ovaj slucaj, a nije izolovan.
Која од набројаних трагедија ти је најсмешнија?