Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.204
Zato sto si za gruhonjicaTo nije potpuno nemoguće, ali nemam takvih ambicija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto si za gruhonjicaTo nije potpuno nemoguće, ali nemam takvih ambicija.
Платио бих да ме полиција ангажује да мало васпитавам ове уличарске Пицулиће што руше и пале по улицама српских градова.
Prvi Blokader osudjen zbog napada na policiju - priznao krivicu i u nagodbi sa tuzilastvom dobio 3 godine robije!
BLOKADER PRIZNAO KRIVICU: Tri godine zatvora i novčana kazna zbog napada na policiju
OKRIVLjENI Žarko P. (46) zaključio je sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivičnog dela Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu za kaznu zatvora od 3 godine i jedan mesec, kao i novčanu kaznu od 10.000 dinara.
![]()
Foto: Profimedia
U skladu sa sporazumom, okrivljeni je priznao da je 13. avgusta 2025. godine oko 00:20 časova na raskrsnici Beogradske ulice i Bulevara kralja Aleksandra vršio nasilje na javnom skupu tako što je u više navrata različitim predmetima podesnim za napad gađao policijske službenike PJP Policijske brigade koji su bili u kordonu i obezbeđivali navedeni skup.
Sporazum je predat Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.
Inače Žarko P. je višestruki povratnik, prethodno tri puta osuđivan. Kako saznajemo, tri puta je osuđivan za dva razbojništva i jednu tešku krađu. Zbog toga mu nije mogla biti izrečena kazna manja od polovine maksimalne.
https://www.novosti.rs/hronika/sudj...igin=24&ayu_widget=32&ayu_post=17552701270428
Vaše mišljenje?
Prijatelju kocnice ti ne rade bas sve?
Ja sam RUSOFIL prijatelju
Rusija svakako zna bolje sta kako gde nego ti ja svi mi ovde
A Rusija kaze zapqdna duboka drzava stoji iza blokaderstva. Samim tim sve je jasno...
Bog na nebu, Rusija na zemlji!
Za razliku od tebe ja protiv Rusa ne mogu i necu.
ВУЛИН прети хапшењем за један џоинт, а окопавао плантажу марихуане Јовањицу!
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је у мају ове године да у Србији, док је Александар Вучић њен председник, марихуана неће бити легализована и да ће бити ухапшени сви они који се баве наркотицима, па и они са једним џоинтом. С друге стране, тај исти Вулин посећивао је Јовањицу, у којој је под плаштом узгајања органског поврћа, направљена највећа фарма марихуане у Европи.
РЕКЛАМЕ *
-Не верујем у поделу на лаке и тешке дроге. Ја верујем у степенице када су наркотици у питању – кренеш од марихуане, завршиш на игли. Увек ћу у парламенту, ако се то постави као тема, гласати против легализације марихуане – рекао је Вулин пре два скоро три месеца.
-Не верујем у поделу на лаке и тешке дроге. Ја верујем у степенице када су наркотици у питању – кренеш од марихуане, завршиш на игли. Увек ћу у парламенту, ако се то постави као тема, гласати против легализације марихуане – рекао је Вулин пре два скоро три месеца.
Уколико се за један џонт хапси, колику би онда требало казну да добију сви актери афере Јовањица, где се марихуана гајила на простору од 12 хектара???
Да иронија буде већа, министар полиције је и сам, док је био министар за рад, редовно обилазио Јовањицу, брао парадајз и окопавао усеве. Тада је Вулин ноншалантно ћаскао са Предрагом Колувијом, једним од главних актера афере Јовањица и истакао да су оваква предузећа развојна шанса за Србију.
И док се Колувија жалио како нема радника у Јовањици и захваљивао министру на посети, та иста Јовањица је од органске производње прешла на уноснију, производњу марихуане, и то у тонама.
Како је могуће да велики борац против наркотика Александар Вулин није знао шта се дешава на фарми коју је обилазио? Када се помену чињенице да су Јовањицу обезбеђивали људи из полиције, војске и обавештајне агенције, закључак се некако намеће сам…
Јер, један џоинт је криминал, а пет тона марихуане, то је бизнис.
https://srbin.info/politika/vulin-p...oint-a-okopavao-plantazu-marihuane-jovanjicu/
Potpuno je jasno zasto su Vucic i Vulin protiv legalizacije marihuane u medicinske svrhe.
Zato sto tako imaju monopol na biznis i zaradjuju na proizvodnji i distribuciji ove biljke u Srbiji.
Kada bi se marihuana legalizovala kao u drugim zemljama ,Vucic, Ana Brnabic i Vulin bi ostali bez prihoda.
Svaka cast Vulinu
Ispunio je ono sto svaki Hriscanin treba za zivota ako moze da ispuni
Postao je Hadzija
Ja sam to uradio 2007 godine
Od tada sam Hadzi Tihi
Vulin je ovime ako je zaista to uradio porastao u mojim ocima!
SVAKA MU CAST!
ANTIIMPERIJALISTA PRAVI
bravo Vulineee
Pisaj po ustasijiiiii![]()
Indikativno je da proruskih osoba nema niti jedne u ovoj vladi. Mozda eto Vulin da kazes jedino. Suvereno Srbijom vlada CIA Sorosevko spijunski kadar na celu sa Zokom Radodajkom i Anom CHaletom Brnabom
А овај што САМО ТУ НАДСТРЕШНИЦУ НИЈЕ РЕКОНСТРУИСАО, то ти је СВЕТАЦ?covek osudjivan za teske kradje, razbojnistva je cvet blokaderstva![]()
Платио бих да ме полиција ангажује да мало васпитавам ове уличарске Пицулиће што руше и пале по улицама српских градова.
Не правим питање, може и опозиција да ми пошаље паре.Него су нешто шкрти.
Адолф је уништио све политичке партије и похапсио/побио своје политичке противнике.
Вучић то није урадио већ је у свој естаблишмент интегрисао и значајан део жуте екипе(Весић, Зорана, Мали), другосрбијанске перјанице(Чеда, Чанак), десничаре(Левијатани, Миша Вацић) и квазилевичаре(Дачић, Вулин итд.).Он покрива цео политички спектар, а ван тога су остали само они које Вучић није хтео да прими под своје окриље.
Teško.taj izgledami iskusan ilegalac cim tri puta osudjivan vec.Dovoljno je i 3 meseca, bice to nezavoravno iskustvo za njega
Najbolje je da ga streljaju, dok za streljanje Olivera Ivanovica 0 dana u zatvoruРеч је о члану 55 а који гласи:
Za krivično delo učinjeno sa umišljajem, za koje je propisana kazna zatvora,sud će izreći kaznu iznad polovine raspona propisane kazne, pod sledećim uslovima:
1) ako je učinilac ranije dva puta osuđen za krivična dela učinjena sa umišljajem na zatvor od najmanje jednu godinu;
2) ako od dana otpuštanja učinioca sa izdržavanja izrečene kazne do izvršenjanovog krivičnog dela nije proteklo pet godina.
Пошто је за кривично дело напада на службено лице прописана казна од 1-5 година, половина распона је 3 године, а пошто суд мора да изрекне казну изнад половине распона онда се на 3 године додаје 1 месец.
Проблем је што су блокадери у своје редове примили вишеструке повратнике, који су раније извршили разна кривична дела, и били за њих осуђени.
Teško.taj izgledami iskusan ilegalac cim tri puta osudjivan vec.
Samo mi nije jasno sta se toliko zaleteo kada zna da se to ne radi na taj način.osim ako nije koman a od njih sve mozes da očekuješ.
Znaci pravna drzava pocinje da radi kako treba
A jel Žarko stvarno P?
Pitam za druga...
Baš si nestrpljiv, htedoh da ti učinimЗа Ацу?
Baš si nestrpljiv, htedoh da ti učinim
Kog P još znaš?Не мораш, ја знам да је Аца П.
Kog P još znaš?
Ima neki Tadić pa ima neki Pajtić...
Gay lobi rules
Реч је о члану 55 а који гласи:
Za krivično delo učinjeno sa umišljajem, za koje je propisana kazna zatvora,sud će izreći kaznu iznad polovine raspona propisane kazne, pod sledećim uslovima:
1) ako je učinilac ranije dva puta osuđen za krivična dela učinjena sa umišljajem na zatvor od najmanje jednu godinu;
2) ako od dana otpuštanja učinioca sa izdržavanja izrečene kazne do izvršenjanovog krivičnog dela nije proteklo pet godina.
Пошто је за кривично дело напада на службено лице прописана казна од 1-5 година, половина распона је 3 године, а пошто суд мора да изрекне казну изнад половине распона онда се на 3 године додаје 1 месец.
Проблем је што су блокадери у своје редове примили вишеструке повратнике, који су раније извршили разна кривична дела, и били за њих осуђени.
Штета што нисмо учествовали и у турској опсади Париза, Берлина и Лондона.Но, има времена.
Ја сам крштен и Србин сам, и за мене је Хиландар само један од манастира.
Није само Шешељ удбашки пројекат већ целокупна антикомунистичка идеологија.
Шешељ је српски антикомунистички националиста, цео живот се залагао за капитализам у Србији.Сви националисти такве оријентације једном дођу на Шешељеве садашње позиције, јер се зна ко је газда у капиталистичком свету, ко мора да се слуша, и да не сме много да се таласа.Лични интерес је главни покретач капитализма, па и свих политичара који се залажу за капитализам, укључујући и српске националисте.Језгро капиталистичког света су САД и УК, а главни покретач модерног капитализма је западњачки капитал, и све присталице капитализма у Србији и сличним земљама, се суштински залажу за америчко-британску хегемонију у свету.
Врло вероватно је да је Шешељ још у Хагу договорио наводни распад СРС и њено прерастање у СНС, држали су га још неколико година док Тадићу није истекао рок трајања и док се нису уверили у Вучићеву кооперативност у вези КиМ.Чим је Вучић потписао Бриселске споразуме, ето војводе из Хага.
On je tvojТачно. Јел ти и Пајтић друг?
On je tvoj
Sve si pravilno identifikovao, verovatno ljubomorno čuvaš još nekeАјде, ајде, не вади се сад, када се види да добро познајеш ту...друштвену групу.![]()
Verujem da je ubačen, jer svi ti sa prethodnim dosijeom su obelezje sns narko kartela i da će brzo biti pusten bar upola mu smanjiti. Da je dobro plaćen za toPrvi Blokader osudjen zbog napada na policiju - priznao krivicu i u nagodbi sa tuzilastvom dobio 3 godine robije!
BLOKADER PRIZNAO KRIVICU: Tri godine zatvora i novčana kazna zbog napada na policiju
OKRIVLjENI Žarko P. (46) zaključio je sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivičnog dela Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu za kaznu zatvora od 3 godine i jedan mesec, kao i novčanu kaznu od 10.000 dinara.
![]()
Foto: Profimedia
U skladu sa sporazumom, okrivljeni je priznao da je 13. avgusta 2025. godine oko 00:20 časova na raskrsnici Beogradske ulice i Bulevara kralja Aleksandra vršio nasilje na javnom skupu tako što je u više navrata različitim predmetima podesnim za napad gađao policijske službenike PJP Policijske brigade koji su bili u kordonu i obezbeđivali navedeni skup.
Sporazum je predat Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.
Inače Žarko P. je višestruki povratnik, prethodno tri puta osuđivan. Kako saznajemo, tri puta je osuđivan za dva razbojništva i jednu tešku krađu. Zbog toga mu nije mogla biti izrečena kazna manja od polovine maksimalne.
https://www.novosti.rs/hronika/sudj...igin=24&ayu_widget=32&ayu_post=17552701270428
Vaše mišljenje?
Sve si pravilno identifikovao, verovatno ljubomorno čuvaš još neke
Kad pomenu Ameriku... Četnik... Nasledio guzove na deku...ЦИА, снајка, ЦИА.