Novosti: Žarko P. osuđen zbog napada na policiju - priznao krivicu i u nagodbi sa tužilaštvom dobio 3 godine robije

Bljak! Ostala sam bez divnog posla zbog nervoze poslodavca uzrokovane blokadama. Ne bih im sudila sa 3 godine zatvora, već sa društveno korisnim radom.
Šta je - Veleizdajniku više ne trebaju botovi na mrežama, već samo ovi sa palicama i pajserima na ulici?
Moje iskreno saučešće...

Алергичан сам на коментаре и објаве неких лудака који кажу - Хапсе нам децу, тралала...
Чекај, бре, шта ће деца на улици када су и сами блокадери рекли да ће протести бити насилни и да не долазе деца, људи са бајсевима и да се не доводе животиње?!
Прво - шта ће дете (још ако је неко и малолетно) на протесту?! Да гађа полицију и слика се за друштвене мреже не би ли био неки "велики гасер, фрајер".
Друго - имају ли та "деца" родитеље?! Ако су још и малолетна, под хитно треба да се позове социјална служба, а онда - поправни дом.
Неки од њих ни средњу школу нису завршили, а они знају шта је политика или држава па би да се "боре" за нешто.
Када је реч о онима који су 18+, нема разумевања ни за њих. Прво, ништа не знају у животу, што је природно, млади су, а друго, пунолетни су грађани, са правом гласа на изборима и третирају се као и било ко други ко има 30, 40, 50, 60 или више година. Дакле, закон је једнак за све пунолетне грађане па и за те "гасере" са 18+ година.
То што неки покушавају да хватају људе на патетику говорећи о томе како неко "малтретира децу", узалудно је јер се опет враћамо на питање, али и констатацију - Шта ће "деца" тамо?!
Studenti nikad nisu rekli da će protesti biti nasilni ni da će oni izazvati nasilje. Rekli su da ne dolaze deca, životinje i ljudi na biciklima zbog lične bezbednosti.
Što ne čudi, jer smo svi videli i uživo i snimke kako tetovirani nabildovani ljudi pod maskama i kačketima, obučeni u crno, gađaju demonstrante kamenjem, flašama, suzavcem i pirotehnikom, a policija bije ko god im se nađe na putu, bio demonstrant ili ne.

Vučićev policijski službenik u penziji:

1000008180.jpg

Opet traje najmanje mesecima.
Можда пред основним судовима, који имају више предмета у раду.Овде је реч о Вишем суду који има много мање кривичних предмета у раду од основних.

Можда пред основним судовима, који имају више предмета у раду.Овде је реч о Вишем суду који има много мање кривичних предмета у раду од основних.
Znaci izlazis pred sudiju i budes osudjen za manje od 3 dana od pocinjenog dela , ja za to prvi put cujem kod nas.

Znaci izlazis pred sudiju i budes osudjen za manje od 3 dana od pocinjenog dela , ja za to prvi put cujem kod nas.
Па када закључиш споразум са тужилаштвом, одлука суда је само техничка ствар, има једно рочиште и то је то.

Обично се не жури са тим ако се окривљени брани са слободе.Ако је окривљени у притвору, онда се све то ради хитно, јер се гледа да притвор траје што краће.Сваки притворски предмет је хитан, и судија не би у притворском предмету смео да закаже рочиште у септембру или октобру, а окривљеног да остави у притвору.

Па када закључиш споразум са тужилаштвом, одлука суда је само техничка ствар, има једно рочиште и то је то.

Обично се не жури са тим ако се окривљени брани са слободе.Ако је окривљени у притвору, онда се све то ради хитно, јер се гледа да притвор траје што краће.
Vrlo su efikasni kada njima ide u korist , kada se radi o toni vutre onda se branis sa slobode i nikad ni ne budes osudjen , ili ako si ubica a cale ti uz vlast onda dobijes godinu dana nanogice i ostanes kuci :D

Back