NOVOSTI: "Vučić je jedan od najimpresivnih lidera u Evropi! Ministar spoljnih poslova Izraela: Imao sam čast da se danas sastanem s njim"

Тихи

Starosedelac
Poruka
187.145

VUČIĆ JE JEDAN OD NAJIMPRESIVNIH LIDERA U EVROPI! Ministar spoljnih poslova Izraela: Imao sam čast da se danas sastanem s njim​

MINISTAR spoljnih poslova Izraela Gideon Sar ocenio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedan od najimpresivnijih evropskih lidera.​

VUČIĆ JE JEDAN OD NAJIMPRESIVNIH LIDERA U EVROPI! Ministar spoljnih poslova Izraela: Imao sam čast da se danas sastanem s njim (FOTO)

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedan je od najimpresivnijih lidera u Evropi i jedan od najiskrenijih prijatelja Izraela.

- Imao sam čast da se danas sastanem s njim tokom svoje posete Beogradu. Razgovarali smo o planu predsednika Trampa za okončanje rata u Gazi, koji je Izrael prihvatio. Rekao sam mu da Hamas može pokušati da promeni Trampov plan i time u praksi odloži njegovu primenu.

- Dotakli smo se i situacije u Evropi, na Balkanu i na Bliskom istoku, kao i bliskih odnosa između naših država. Nakon susreta predsednika Vučića s premijerom Netanjahuom prošle nedelje – unapredićemo sporazum o slobodnoj trgovini između Srbije i Izraela.

- Visoko cenimo podršku i lično prijateljstvo predsednika u ovim teškim vremenima i sve do danas! - napisao je on na društvenoj mreži Iks.

https://www.novosti.rs/amp/vesti/po...zraela-imao-sam-cast-danas-sastanem-njim-foto

Nakon EU i Rusije koje su mu dale podrsku, izjasnio se i Izrael koji ima samo reci hvale za Vucica i daje mu takodje stoprocentnu podrsku

Kako vi komentarisete ovu plebiscitarnu podrsku veliki sila Vucicu?

Cekam @De Sisti da javno kaze da ce prestati da podrzava Izrael ako se ispostavi da Izrael 100% podrzava Vucica! z:D

Evo ti citaj @De Sisti sta cemo sad?

Poslednja izmena:
У каквог си се ти сендвичара оголио, то је невероватно.

znaci ja sam sendvicar zato sto vidim da i EU i USA i Rusija i Izrael podrzavaju Vucica a vas blokadere ne sljivi niko ni 2%?

Ja licno ne podrzavam Vucica ni SNS al ne mogu da budem corav pored ociju da ne vidim da ga ove velike sile stoprocentno podrzavaju.

Vi blokaderi ste operisani od realizma i logike.

Impresivan je, da.. rijetko se vidi političar koji može u istom danu plakati, prijetiti i mahati kartonom ko razredna učiteljica.

Čovjek ima toliku podršku da je samo pitanje dana kad će ga nominirat za Miss Evrope.

sto ga hvali Ante Prkacin? z:D

Kaze Prkacin kod Vucica dolazi predsednici najvecih svetskih sila - a u KRVATSKU NIKO :cepanje:

znaci ja sam sendvicar zato sto vidim da i EU i USA i Rusija i Izrael podrzavaju Vucica a vas blokadere ne sljivi niko ni 2%?

Ja licno ne podrzavam Vucica ni SNS al ne mogu da budem corav pored ociju da ne vidim da ga ove velike sile stoprocentno podrzavaju.

Toliko ga svi podržavaju da će ga uskoro uvrstit u Bibliju između Starog i Novog zavjeta, Evanđelje po Aci.

Da , operisani od srpske logike....
Toliki uzor svima Vucic je primer koji treba da se proucava, bar ja tako mislim..
Jer nekako na mene ne deluju te njegove magije, a na sve oko mene deluju i to treba prouciti , jer to nije mala stvar...

Kao sto je frulas zasluzio celu jednu bajku u Danskoj, a ja mislim da je bio inspiracija za Andersena i za nastanak svih ostalih bajki....tako i ovo treba shvatiti i prouciti..

Toliko ga svi podržavaju da će ga uskoro uvrstit u Bibliju između Starog i Novog zavjeta, Evanđelje po Aci.

U Srbiju dolaze predsednik Kine, predsednik Indije, Nemacke, Francuske, ministar spoljnih poslova Izraela, vidja se sa Netanjahuom u Njujorku - A KOD VAS NE DOLAZI NIKO z:D

Kaze Ante Prkacin z:D

sto ga hvali Ante Prkacin? z:D

Kaze Prkacin kod Vucica dolazi predsednici najvecih svetskih sila - a u KRVATSKU NIKO :cepanje:

Ako će to i dalje značiti da je Srbija EU kolonija koja je u top 3 države u Europi s najgorim standardom života, neka slobodno nastave svi dolaziti kod tvog Vučka :D

Prkačin je relevantan koliko i tvoji izvori s X-a.

🥪

U Srbiju dolaze predsednik Kine, predsednik Indije, Nemacke, Francuske, ministar spoljnih poslova Izraela, vidja se sa Netanjahuom u Njujorku - A KOD VAS NE DOLAZI NIKO z:D

Kaze Ante Prkacin z:D
Sad kad svjetski političari dolaze, znači da si pobjednik.. sljedeće ćemo mjeriti državnu važnost po broju selfieja i keksića na državnim ručkovima.

Израел је данас изопштен из међународне заједнице.

Нико се не састаје са представницима Израела, осим ако се баш мора.

Цео свет их посматра као губавце, и овај наш губавац се само са Ираелцима састаје и са онима које нахвата испред тоалета на међународним скуповима.

Sad kad svjetski političari dolaze, znači da si pobjednik.. sljedeće ćemo mjeriti državnu važnost po broju selfieja i keksića na državnim ručkovima.

to ko ti dolazi - pokazuje bitnost odredjene drzave u svetskim okvirima

a vi ste nebitni

zasto bi iko kod vas dolazio kad ste vi najobicnije marionete i sluge Brisela?

Израел је данас изопштен из међународне заједнице.

Нико се не састаје са представницима Израела, осим ако се баш мора.

Цео свет их посматра као губавце, и овај наш губавац се само са Ираелцима састаје и са онима које нахвата испред тоалета на међународним скуповима.

Izrael ti je jedna od najmocnijih sila sveta , i kupac srpskog oruzja.

Takodje i mi kupujemo od njih njihovo najmodernije oruzje , zbog cega forumske rvatine hoce da se pojedu od muke.

to ko ti dolazi - pokazuje bitnost odredjene drzave u svetskim okvirima

a vi ste nebitni

zasto bi iko kod vas dolazio kad ste vi najobicnije marionete i sluge Brisela?
A bitni ste? A kosovo? A RS? Sankcije? Niš?
Sve kako vam se naredi i kaže..

Ne možeš baš toliko mazati ljudima oči, koliko god se ti trudio.

Nije bitno da li ga podržavaju strane sile (pogotovo diktatorske) već da li ga podržava sopstveni narod. A ne podržava ga jer izbegava izbore, vara na izborima, veštački dovodi ljude na proteste kako bi napravio iluziju podrške, igra prljavo. I svo vreme vodi državu putem izolacije, siromaštva i korupcije. Ja bi se sramotio da botujem za tako nešto ;)

Takodje i mi kupujemo od njih njihovo najmodernije oruzje , zbog cega forumske rvatine hoce da se pojedu od muke.

И даље је факат да је Израел губавац у међународној заједници данас и да се нико са њима не састаје, осим кад је неко морање.

И Вучић, јер је и он губавац, па нема с ким, и мора себи да тражи равне губавце.

Nije bitno da li ga podržavaju strane sile (pogotovo diktatorske) već da li ga podržava sopstveni narod. A ne podržava ga jer izbegava izbore, vara na izborima, veštački dovodi ljude na proteste kako bi napravio iluziju podrške, igra prljavo. I svo vreme vodi državu putem izolacije, siromaštva i korupcije. Ja bi se sramotio da botujem za tako nešto ;)

pa na prethodnim izborima poslednjim Vucic i SNS su pocistili patos sa opozicijom znaci podrzava ga i srpski narod.

Ja licno sam na tim izborima glasao za Dveri koje nisu ni prosle cenzus.

И даље је факат да је Израел губавац у међународној заједници данас и да се нико са њима не састаје, осим кад је неко морање.

И Вучић, јер је и он губавац, па нема с ким, и мора себи да тражи равне губавце.

ne bih rekao

jesu na stubu srama zbog zlocina koje cine u Gazi , ali svi saradjuju sa njima iz interesa cak i muslimanske drzave.

Recimo Turska i Saudi Arabija.

Ne mogu da budem corav pa da to ne vidim.

I ako mi je bilo milo kad ih je Iran razvalio i u tom ratu sam navijao za Iran, ne mogu da kazem da je Izrael trecerazredna sila kad to nije istina.

Srbija planira napasti RH, članicu NATO pakta, pa nas je prpa?
Okej.

Srbija planira napasti RH, članicu NATO pakta, pa nas je prpa?
Okej.

ne vec Hrvatska namerava napasti Srbiju zajedno sa Albanijom, tzv Kosovom i eventualno Bugarskom

Sklopili ste vojni savez sa namerom da nas napednete zajednickim snagama

Vučić: Hrvatska stvara vojni savez protiv Srbije. Što nas tjerate da se pravimo glupi?​

Hina
15:49, 03. rujna 2025.

Vučić: Hrvatska stvara vojni savez protiv Srbije. Što nas tjerate da se pravimo glupi?

Poslednja izmena:
A bitni ste? A kosovo? A RS? Sankcije? Niš?
Sve kako vam se naredi i kaže..

Ne možeš baš toliko mazati ljudima oči, koliko god se ti trudio.
dobro je tihi napisao totalno ste nebitni vi radite ono sta vam se kaze zato vam vase bosnjacko cvece bira predstavnike hrvata u bosni a vi samo kmecite nemci vam pokupovali sve sto iole vredi u zemlji kao sto je i milanovic rekao da nema pomoci iz eu i turizma bilo bi gori od albanije koliko ste sposobni :cepanje:

Back