Droid
Legenda
- Poruka
- 51.846
Иначе ретко искрен и диван пост са твоје стране. Стоји ти.Da ali ti često radikalno menjaš mišljenje.
To ume da bude Jako Glupo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Иначе ретко искрен и диван пост са твоје стране. Стоји ти.Da ali ti često radikalno menjaš mišljenje.
To ume da bude Jako Glupo
Не брини. Нећу те преварити.Za jedno 3 dana ćeš pričati da je Pravoslavlje opijum za mase
Skorpije nikog prve ne napadaju.Pristojni Žika
INCIDENT U SOMBORU: Žika Gojković iz POKS se potukao sa komšijom, policija odmah reagovala!
https://www.novosti.rs/vesti/politi...tm_campaign=push-date-2021-09-04-vest-1033360
Ne znam ko mu namesta sada kada se odusevio potezom Vucica , nema logike
Djilas 100%
ne nego je komsija kretenNe znam ko mu namesta sada kada se odusevio potezom Vucica , nema logike
Djilas 100%
ne bi mrava ali izgazi covekane nego je komsija kreten
napao Ziku koji mrava ne bi zgazio
nijene bi mrava ali izgazi coveka
Sigurno mu je taj dobacio da je lažna opozicija.nije
branio se
Je l' mozes nekad da me zaobidjes?Sigurno mu je taj dobacio da je lažna opozicija.
Onda je SNS Žika poludeo
ova kao ja kad me smore ljudiJe l' mozes nekad da me zaobidjes?
![]()
ne mogu da prdnem na forumu ,da prostis , a da ne doda nestoova kao ja kad me smore ljudi![]()
sta fali, uvek imas licnu pratnjune mogu da prdnem na forumu ,da prostis , a da ne doda nesto
Vi radikali ne možete da dopustite drugo mišlenijene mogu da prdnem na forumu ,da prostis , a da ne doda nesto
Vi radikali ne možete da dopustite drugo mišlenije
Zato ne održavate predsedničke debate 2017 i 2022
recimo ti se nisi cijepioDaj boze da se sto vise zarazi koronom![]()
a jel tačno da ċeš ti u rodni Afganistan medju svoje ako Demokrate opet izgube?Idi u keliju ako ti je do ćutologije
Ovo je sajt
Ko je SNS u toj metaforia jel tačno da ċeš ti u rodni Afganistan medju svoje ako Demokrate opet izgube?
Poštedi me tih metafora.Ko je SNS u toj metafori
Da li su oni Taliban, ili neko ko je prijatelj s Stoltenbergom